De ce vinde Ikea mâncare şi de ce este atât de ieftină

Ultima actualizare:

    E o legătură strânsă între mobilierul comercializat de retailer şi mâncarea din restaurant. FOTO: Shutterstock clickpentrufemei.ro
E o legătură strânsă între mobilierul comercializat de retailer şi mâncarea din restaurant. FOTO: Shutterstock clickpentrufemei.ro

„E dificil să faci afaceri pe stomacul gol“, a spus Ingvar Kamprad, fondatorul Ikea. Din această constatare simplă s-a născut conceptul restaurantelor nelipsite din magazinele retailerului de modă şi fără de care o vizită la Ikea este de neconceput pentru mulţi.

Aceste cuvinte rostite cu mulţi ani în urmă de Ingvar Kamprad rămân valabile în orice epocă şi pot fi extrapolate la shopping. Este aproape imposibil să faci cumpărături pe stomacul gol, nu? Acesta este doar unul dintre motivele pentru care, în 1956, Ingvar a decis să deschidă un restaurant chiar în primul magazin din Älmhult, Suedia.

Familiile veneau să cumpere mobilă şi petreceau o zi întreagă în acest mic sat din pădure, Älmhult, unde era construit magazinul. Aşa s-a născut ideea restaurantului, pentru că oamenii nu aveau de unde să cumpere şi mâncare. Ideea a fost ca toţi clienţii să se simtă îngrijiţi şi bineveniţi, un concept unic în acea vreme.

Citeşte aici continuarea pentru a afla şi care este preparatul favorit al clienţilor!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net