Cum arată Xueli, fotomodelul care suferă de albinism. În unele ţări, această boală este considerată a fi un blestem

femeie.jpg

Xueli şi-a făcut un scop în viaţă de a fi un model pentru alţii
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Lumea modei este într-o continuă căutare de fotomodele speciale. Un exemplu este Xueli, tânăra de 16 ani, care a atras atenţia cu aspectul ei neobişnuit.

Xueli face parte dintre puţinii oameni de pe Planetă care suferă de albinism. Această boală este o tulburare rară, moştenită genetic, care se caracterizează prin producerea unei cantităţi minime de melanină la nivelul părului, pielii şi ochilor. Albinismul este o boală fără tratament şi este întâlnită la 1 pacient din 20.000. În unele ţări din China şi din Africa această boală este considerată a fi un blestem, multe persoane care suferă de această problemă fiind mutilate sau ucise, deoarece sunt considerate persoane cu puteri supranaturale. Deşi mulţi oameni care suferă de această boală sunt puşi la zid, Xueli a reuşit cu trăsăturile ei să doboare standardele de frumuseţe din industria modelling-ului.

 

Xueli a avut un început dificil în viaţă. Pentru că albinismul încă este văzut ca un blestem sau ca un ghinion în multe părţi din China, aceasta a fost abandonată în copilărie, într-un orfelinat. Numele  „Xueli‟ i s-a dat acum 16 ani, „Xue‟ înseamnă „zăpadă‟ şi „li‟ înseamnă „frumos‟, un nume potrivit pentru un viitor model.

 

Citeşte aici cum a schimbat-o experienţa abandonului, cine i-a oferit şansa unui nou început şi ideea de a face modeling, precum şi de ce a devenit vocea celor cu albinism!

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5