Cher, extrem de critică cu stilul lui Michael Jackson de a-şi creşte copiii: „Omul e nebun! N-ar trebui să aibă copii”

mj-si-cher.jpg

La ce mai exact se referea diva când spunea aceste lucruri?
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Legendara cântăreaţă şi regretatul Rege Pop au avut o prietenie îndelungată, începută încă de pe vremea când trupa din care făcea parte MJ, The Jackson 5, a apărut într-unul dintre episoadele emisiunii ei, The Cher Show, în 1975, pentru a cânta. Însă, în ciuda amiciţiei care-i lega, Cher n-a ezitat să-şi spună cuvântul în momentul în care l-a văzut pe Michael în ipostaza de tată.

Michael Jackson a fost un personaj controversat. Pe cât de strălucitor era pe scenă şi în studio, când îşi compunea şi înregistra hiturile, pe atât de discutabilă era viaţa lui privată, de la relaţiile lui amoroase, până la paternitatea sa. Iar buna lui prietenă, Cher, n-a rezistat nici ea să critice felul în care Jackson avea grijă de copiii lui.

Cher i-a recunoscut cu vârf şi îndesat calităţile muzicale ale lui Michael, doar îl invitase în show-ul ei televizat încă de pe vremea când era copil şi cânta cu fraţii lui mai mari. Însă, la fel de bine, a observat şi cum era Regele Pop în privat. După ce s-a întâlnit cu Jackson şi cu copiii lui, l-a urmărit pe acesta cum interecţiona cu cei mici, într-unul dintre documentarele care relatau viaţa superstarului muzical, şi şi-a făcut o părere cât se poate de critică, pe care a şi făcut-o publică.

Citește aici continuarea.

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5