16 ceasuri Rolex, furate dintr-o locuință din București. Jaf de 300.000 de euro

img.jpg

hoti profesionisti, spargere locuinta Pipera, 16 ceasuri Rolex, bijutrerii
Hoții au primit mandat de arestare pentru 30 de zile FOTO: observator.tv

Jaf la pont într-un cartier rezidențial din Capitală! Un om de afaceri a rămas fără colecția de Rolex-uri și fără bijuteriile soției după ce doi hoți profesioniști i-au spart casa. Autorii au fost prinși când încercau să iasă din țară.

Jaful a fost dat anul trecut, pe 1 noiembrie. Cei doi hoţii au acţionat cu chei potrivite, chiar dacă apartamentul, un penthhouse dintr-o zonă rezidențială din nordul Capitalei, era prevăzut cu cele mai performante yale, Mottura, potrivit poliţiştilor. Locuința aparține unui om de afaceri care activează în domeniul vânzărilor de aparatură medicală.

Atacatorii fac parte dintr-o grupare de hoţi profesionişti din Republica Moldova. Ei au reușit să intre în apartamentul omului de afaceri în vârstă de 34 de ani și să-i fure întreaga colecție de ceasuri Rolex, în număr de 16 bucăți. Mai mult, au luat și bijuteriile soției acestuia. Potrivit polițiștilor, prejudiciul total se ridică la 300.000 de euro.

Hoții, ”profesioniști” din Republica Moldova

Oamenii legii i-au identificat pe hoți: Iurie Carp (35 ani) şi Alexei Druță (41 ani), ambii dublă cetăţenie moldovenească și română. Întrucât intenţionau să părăsească România, cu sprijinul poliţiştilor IPJ Buzău, cei doi au fost opriţi în trafic şi autoturismul folosit a fost percheziţionat de poliţişti. Au fost aduşi în Bucureşti cu mandat de aducere, audiaţi şi reţinuţi, iar ulterior au fost arestaţi preventiv.

La documentarea activitaţii infracţionale, poliţiştii au beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

 

Citește și:

Jaf la o casă de amanet din București. Vânzătoarea fost imobilizată de hoți

Patru bărbați s-au dat drept polițiști și au jefuit mai mulți străini, în București! Au fost prinși în flagrant

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1