Pelinel l-a vizitat pe Borcea la închisoare, la o zi după Alina

main-pelinel-si-borcea.jpg

borcea si pelinel
Alina Borcea şi Valentina Pelinel l-au vizitat la Jilava pe Cristi Borcea, la diferență de numai o zi
Foto: Click!

Alina Borcea ţine cu dinţii de căsnicia cu Cristi Borcea. I-a făcut o vizită acestuia, în acest weekend, la penitenciar, asta deşi el i-ar fi interzis să vină. Fostul boss dinamovist ar fi fost deranjat de faptul că Alina a făcut circ la TV după ce a aflat că Valentina Pelinel e însărcinată. Alina nu s-a prezentat singură la închisoare, ci cu cei doi copii pe care îi are împreună cu Cristi, dar şi cu Patrick, băiatul lui din prima căsnicie.

Umflată de plâns, Alina a aşteptat un timp bun în maşină până când fostul boss dinamovist şi-a dat acordul pentru a o primi. Mai mult, pe chipul ei se vedea clar că situaţia o enervează la culme. La ieşirea din penitenciar, blonda nu a vrut să dea nicio declaraţie jurnaliştilor, ci şi-a văzut de drum. Gurile rele spun că vizita la închisoare a Alinei a avut un motiv bine întemeiat. Vrea să "îşi recupereze" soţul din ghearele Valentinei. Chiar ea a declarat la televizor că nu îl va lăsa pe Cristi să plece aşa cu una cu două.

Nu îl lasă Alina, dar nici Valentina nu renunţă prea uşor. La doar o zi de la vizita Alinei la penitenciar, a sosit şi Valentina. Nici ea nu a venit cu mâna goală, i-a adus lui Cristi un pachet de dimensiuni considerabile. Blonda a ajuns în jurul orei 19:00 la penitenciarul din Jilava, a petrecut o oră acolo, iar apoi a ieşit cu un zâmbet larg pe buze. Oare i-a promis Cristi că va divorţa? 

Nu ştim dacă se pregăteşte de nuntă, dar recent Valentina a luat parte la o şedinţă foto în care a îmbrăcat rochia de mireasă. "Bună dimi. Bebe e deja la a doua lui şedinţă foto alături de mine", a scris ea pe Facebook.

Citește și

  • alina borcea

    Rămâne o soţie devotată. Chiar dacă e serios afectată de vestea că Valentina Pelinel e însărcinată şi tatăl copilului ei ar putea fi Cristi Borcea, Alina nu renunţă la soţ. Aşa că i-a făcut, duminică (24 ianuarie), o vizită la penitenciar, împreună cu fiul şi fiica lor.

  • valentina pelinel

    În plin scandal mediatic, Valentina Pelinel (35 de ani) este constant cu zâmbetul pe buze. A făcut mare vâlvă atunci când a anunțat că este însărcinată, mai ales în contextul în care se zvonește că bebelușul ar putea fi al lui Cristi Borcea, aflat în pușcărie. La scurt timp, Alina, actuala lui soție, a apărut cu ochii în lacrimi la televizor să o roage pe rivala ei să-i lase bărbatul în pace.

  • Valentina Pelinel vrea să o dea în judecată pe Monica Tatoiu, după ce femeia de afaceri a făcut o seria de declaraţii nepotrivite despre copilul nenăscut al fostului manechin. Conform specialiştilor, Valentina are şanse de câştig dacă ajunge la tribunal cu Monica Tatoiu.

  • borcea pelinel

    Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.