De ce n-a purtat Alina verigheta în vizită la Borcea

alina-borcea.jpg

Alina Borcea
Foto: Cezar Preda

Alina Vidican pare mai hotărâtă ca oricând să meargă mai departe şi să divorţeze de Cristi Borcea. Aceasta i-a făcut o vizită soţului ei la penitenciarul Jilava, sâmbătă (13 februarie), însă nu mai purta verigheta.

Soţia lui Cristi Borcea nu mai are linişte de când Valentina Pelinel a anunţat că e însărcinată, iar presupusul tată ar fi chiar fostul boss dinamovist. Blondina are de gând să divorţeze cu orice preţ şi sâmbătă a mers să îl vadă pe Cristi Borcea, la închisoare.

Alina a sosit la poarta penitenciarului Jilava, împreună cu şoferul lui Borcea şi primul copil al cuplului, George, în vârstă de 3 ani, botezat de naşul care vrea să-i împace, Gigi Becali.

Extrem de zâmbitoare şi foarte sigură pe ea, Alina a răspuns scurt când a fost întrebată de reporterii Click! dacă divorţează: „Acum sunt soţia lui... Toate la timpul lor!”. Răspunsul ei vine în condiţiile în care aceasta nu mai poartă verigheta. În apărarea Alinei Vidican a sărit chiar naşul ei de cununie, Gigi Becali, care a dezvăluit de ce soţia lui Cristi Borcea nu a avut verigheta pe deget când a mers la penitenciar.

''Pe mine nu mă interesează în relaţia asta decât finii mei, Cristi şi Alina, cuplul lor şi copiii pe care i-am botezat şi oamenii pe care i-am cununat. Sunt părintele lor spiritual. Mi-a spus că atunci când s-a spălat a scos-o de pe deget (n.r. verigheta)  şi a uitat să o mai pună'', a spus Gigi Becali pentru emsiunea ''Focus Magazin''.

Galerie foto: Vizita Alinei la Borcea

 • alina borcea vizita
  Alina Borcea şi-a vizitat soţul sâmbătă, 13 februarie, la închisoarea Jilava
  Foto: Cezar Preda
 • alina borcea vizita
  Soţia fostului şef de la Dinamo a fost adusă de şoferul acestuia, la bordul unui Porsche
  Foto: Cezar Preda
 • alina borcea vizita
  Alina l-a adus cu ea şi pe George, aceasta fiind pentru băiat una dintre puţinele ocazii de a-şi vedea tatăl
  Foto: Cezar Preda
 • alina borcea vizita
  Deşi divorţul e ca şi stabilit, Alina se comportă mai departe ca o soţie model
  Foto: Cezar Preda
 • alina borcea vizita
  Alina i-a dus lui Cristi Borcea două sacoşe cu bunătăţi
  Foto: Cezar Preda
 • alina borcea vizita
  Şoferul a intrat cu ei, dar a ieşit după o jumătate de oră
  Foto: Cezar Preda
 • alina borcea vizita
  Şoferul avea, la ieşire, un aparat de radio în mână
  Foto: Cezar Preda
 • Maximize

1/7

Citește și

 • alina borcea divort

  Alina Vidican s-a săturat să fie înşelată sistematic de Cristi Borcea şi a decis să divorţeze. A discutat cu avocatul şi apoi l-a informat pe soţul ei. Click! a aflat care a fost reacţia acestuia, la închisoare.

 • alina borcea vizita

  Ultimele zile au fost furtunoase pentru Alina Borcea! Soţia afaceristului a decis că e timpul să divorţeze de omul cu care s-a măritat în 2011 şi a făcut primele demersuri în acest sens: a vorbit cu avocatul, a stabilit ce e de făcut, iar sâmbătă (13 februarie) mers în vizită la Cristi Borcea fără verighetă!

 • alina cristi borcea

  Cristi Borcea a luat foc atunci când Alina l-a informat că ea nu mai suportă situaţia din căsnicia lor şi că divorţează. Văzând că n-o poate convinge să renunţe la ideea ei, omul de afaceri şi-a dat acordul, dar cu o condiţie: să semneze despărţirea la notar.

 • Dacă cineva avea impresia că lucrurile s-au liniştit în triunghiul amoros Alina Borcea – Cristi Borcea - Valentina Pelinel, se înşală amarnic. Mai mult decât atât, situaţia devine din ce în ce mai complicată, după ce Alina, soţia fostului şef dinamovist, pare decisă să divorţeze, la nici cinci ani de la căsătorie. Motivul e lesne de înţeles: relaţia lui Borcea cu Valentina Pelinel, cea care aşteaptă acum un copil.