Cristi Borcea vrea să scape de Alina Vidican! Ce ofertă i-a făcut

alina_borcea.jpg

borcea alina vidican
Alina și Cristi Borcea, pe vremea când căsnicia lor părea perfectă
Foto: arhiva personală

Se complică lucrurile în familia Borcea. Cristi vrea neapărat să divorţeze de Alina şi i-ar fi făcut acesteia o ofertă mai mult decât generoasă. 600.000 de euro şi câteva proprietăţi ar pune la bătaie pentru a fi din nou liber. Mai mult, în presă au apărut zvonuri că Valentina Pelinel ar fi petrecut Revelionul alături de naşul de cununie al soţilor Borcea, Gigi Becali.

Mariajul dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican stă pe un butoi cu pulbere, de când Valentina Pelinel a făcut anunţul că este însărcinată! Chiar dacă blonda, despre care se tot presupune că este amanta fostului boss dinamovist, nu a dezvăluit nici până la această oră numele viitorului tătic, vestea a zdruncinat din temelii liniştea conjugală a Alinei Borcea. Aceasta şi-a atacat în public rivala, căreia i-a adresat cuvinte grele.

Între timp, zvonurile că Borcea ar intenţiona să divorţeze de Alina s-au înmulţit în presă. 600 000 de euro şi câteva proprietăţi ar fi pus Borcea la bătaie pentru a-şi pune pe liber nevasta. Dacă până acum tuna şi fulgera când auzea de un posibil divorţ între Alina şi Cristi, acum naşul lor de cununie, Gigi Becali, pare a fi mult mai circumspect în declaraţii: ''Eu nu ştiu aşa ceva. Întrebaţi-l pe el''.

Prin presă s-a speculat şi că Valentina Pelinel ar fi petrecut Revelionul alături de Gigi Becali, la un hotel de fiţe din Poiana Braşov. Însă, latifundiarul din Pipera ne-a declarat altceva:

''Ea era acolo cu naşii ei, cu finii ei, cu rudele ei, la o masă. Cum s-o iau eu, să stea ea cu mine la munte? Cum să fac aşa ceva? Voi mă credeţi în stare de aşa ceva pe mine? Şi să zicem dacă mă ruga, eu făceam aşa ceva? Io îmi degradam fina mea? Păi eu am o fină, e Alina, aia, Borcea. E Alina, eu ce fac, eu îmi bat joc de cununii, ce fac? Cum să fac eu aşa ceva? Şi dacă mă ruga tot globul pământesc, îmi stric caracterul meu, principiile mele de viaţă?'', a mărturisit Gigi Becali pentru emisiunea ''Focus Magazin''.

Becali s-a apărat, recunoscând că doar a salutat-o pe Pelinel, din pură curtoazie: ''Nu o cunosc (n.r. Valentina Pelinel)! A venit la masă, a salutat, salutat, La mulţi ani, la mulţi ani, ce treabă am eu? E un om pe care-l salut atâta. Fiecare face ce vrea, nu mă interesează pe mine cine şi ce şi cum''.

Potrivit unor surse apropiate soţilor Borcea, Alina nu vrea să divorţeze şi refuză şi oferta mai mult decât generoasă a fostului boss dinamovist.

Citește și

  • Mihaela Borcea, Melissa si Angelo

    Scandalul cu care Cristi Borcea reuşeşte de o săptămână să fie în centrul atenţiei a afectat-o profund pe fiica lui. Melissa Borcea a auzit toate cometariile la adresa fostului acţionar de la Dinamo şi suferă teribil. Fetiţa, în vârstă de 11 ani, a reacţionat pe reţele de socializare după ce realizatorul Şerban Huidu a fost o altă voce care a lansat critici la adresa afaceristului.

  • cristi borcea pelinel alina

    Fostul boss de la Dinamo a părăsit spitalul și se află în arestul Central al Poliției Capitalei. Se pare că Borcea (45 de ani) urmează să dea declarații lămuritoare legate de divorțul de Alina (31 de ani) și de sarcina Velentinei Pelinel (35 de ani). Se pare că aceasta din urmă vrea să plece în America, pentru a scăpa de scandalul creat în jurul ei și al lui Borcea.

  • cristi borcea

    Are 6 copii cu trei femei şi mai aşteaptă încă unul cu Valentina Pelinel! Cristi Borcea este mai tare ca Ştefan cel Mare. Fostul şef dinamovist a comis-o după ce şi-a înşelat nevasta în penitenciar cu fosta doamnă Boureanu, femeia despre care s-a zvonit ani la rând că i-ar fi amantă. Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferenţial.

  • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.