Dragă Alina Sorescu,

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Circulă o sintagmă care nu-mi aparţine, apropo de tine: ”Se mărită şi ultima virgină a României”.

M-a bucurat, nu atât sintagma amintită ca atare, cât vestea conţinută de ea. Te ştiu de când erai mică şi te cunoşteai cu fiica mea, deci pot avea bucuria unui părinte.

Aşa că, mă solidarizez în jubilaţie cu tatăl tău, dl Sorescu, acela care te-a însoţit pretutindeni în lumea asta, uneori periculoasă, alteori tentantă, derutantă şi înşelătoare, care este showbizzul.

Am asistat la modul spectaculos şi plăcut, de bun simţ, mai ales din progresul tău profesional. Cred că aveai 12 ani când mi-ai dat primul tău CD. Eşti deja o artistă "bătrână" aşa cum e Loredana, care a debutat prematur, şi de aceea te respect. Mai ales pentru tenacitatea ta.

simeon stalpnicul png

Ca părinte, mă întreb ce o să te faci de-acum fără tăticu, cel care te-a supravegheat permanent, fără ostentaţie, mai ales cu discreţie. Sper că îl vei păstra ca impresar, ca factotum în cariera ta.

Dar, de aici încolo, va trebui să suporţi, nu găsesc un cuvânt mai bun, şi influenţa, voinţa celui care în limbajul comun se numeşte "soţul şi stăpânul tău".

Am auzit că e maestru în fashion. Vezi, ca din gelozie pentru frumuseţea ta, să nu te îmbrace numai în mireasă sau, vai!, în "călugăriţă", ca să se bucure numei el, egoist, de frumuseţea ta.

Glumesc, desigur. Şi sunt convins că gestul acesta, căsătoria, nu te va transforma din fata sobră, plăcută tuturor - mai puţin "vampelor" umane - nefăcând rabat bunului gust şi sexualismului excesiv, în altceva contrar.

Adică, faptul că vei deveni o doamnă, să nu-ţi afecteze stilul tău pur. Rămâi aceeaşi şi când vei fi o doamnă, şi când vei fi o mamă. Ai creat un stil al tău şi nu cred că te vei lepăda lesne de el. Aşa că, dragă viitoare-fostă "ultima virgină", rămâi ce eşti: o angelică.

Să fie într-un ceas bun!

George Stanca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net