Dragă Magda Catone,

Ultima actualizare:

    Magda Catone
Magda Catone

Mă uluieşte şi mă bulversează vestea că minunta familie de actori, vecina mea din Bdul fost 6 Martie, fost Gheorghe Gheorghiu - Dej, fost Kogălniceanu, azi Regina Elisabeta - nu ştiu dacă mai staţi acolo, eu sigur nu - da, voi familia Şerban-Catone, se poate destrăma.

Nu ne-am vizitat niciodată, dar ne-am salutat adesea cordial, cu o simpatie, sper, reciprocă, nedisimulată. Ce v-a apucat acum la 50 de ani, nu pot să înţeleg.

Deşi nici nu e treaba mea, a ziaristului, dar voi amândoi sunteţi persoane publice, ultracunoscute şi îndrăgite de marea masă a spectatorilor şi telespectatorilor. Aşa că, parcă aş zice şi eu ceva.

Nu vreau să dojenesc pe niciunul dintre voi. Cu atât mai mult cu cât, cu Şerban, vecini fiind şi cu acel "Vox Maris" de sub placa CCA, ne dedulceam prin anii ‘90, până în zori, cu votcuţe rotunde, sporovăind cu draga de Sanda - "barmanda", cum îi ziceam eu poetizând, sora celebrului Nicuşor Năstase.

Dar, timpul s-a scurs, nu mai avem 30-40 de ani şi nici ficaţii-greu-încercaţii nu ne mai ţin. Dacă Şerban are un ficat de oţel//nu trec gradele prin el, e treaba lui, dar să nu forţeze că e vai!

Poate că, dragă Magda, ai luat//aţi luat hotărărea la supărare. Căci, să ştii că un om nărăvit la alcooluri, nu se poate lăsa cu una, cu două, chiar dacă promite, vrea el; mai degrabă, trebuie să-l lase alcoolul pe el.

Aşa că, de dragul copilului vostru, Carol, care are acum cea mai dificilă etate, fiind la pubertate, cea mai hotărâtoare perioadă din viaţa fizică şi psihică a unui viitor bărbat, renunţaţi la ambiţii deşarte. V-o spune un admirator încercat al familiei voastre şi al actorilor foarte talentaţi care sunteţi. Amânaţi despărţirea cu 10 ani cel puţin.

Sunt sigur - merg pe presupuneri şi experienţă proprie - că poate şi tu te-ai săturat să-l aştepţi ca să nu vină acasă cu zilele, sau să vină supărat pe lume; poate că şi el s-o fi săturat, Magda, să-l baţi la cap ca orice soţie drăgăstoasă şi bine intenţionată care-şi sufocă soţul cu dovezi sonore de iubire.

Dar, e bine să vă mai suportaţi hachiţele, să mai reduceţi, eventual, din intensitatea certurilor, pentru binele copilului. Ce vină are Carol? Nu fiţi egoişti! Sacrificaţi-vă pentru copil. Părerea mea!

Mâine, despre Raluca Sandu

George Stanca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net