m.click.ro

top sombra

Anca Serea, văduvă la 28 de ani, cu doi copii

Noua prezentatoare a ştirilor de Sport de la Prima TV vorbeşte în premieră despre tragedia vieţii ei

Citiţi azi în Adevărul  mai multe dezvăluiri  despre Anca Serea

Citiţi azi în Adevărul mai multe dezvăluiri despre Anca Serea

După o perioadă extrem de dificilă, în care viaţa a pus-o la grele încercări, manechinul Anca Serea revine în televiziune, dând ştirilor sportive de la Prima TV un suflu nou.

Povestea frumoasei, care a „semnat" prima apariţie pe coperta revistei „Cosmopolitan" în România, e demnă de o telenovelă. După o perioadă în care a trecut prin experienţe cutremurătoare, Anca şi-a refăcut mai întâi viaţa personală, fiind pregătită acum să evolueze şi în plan profesional.

La pupitrul ştirilor sportive de la Prima TV nu a ajuns dintr-o simplă întâmplare, ci după un traseu deloc linear. Deşi în adolescenţă era complexată de felul în care arăta şi nu purta niciodată fuste scurte, Anca a obţinut diferite titluri de frumuseţe şi a făcut carieră în modelling. Şantajul fratelui ei - acesta i-a spus că nu-i va mai da bani de buzunar dacă nu va participa la concursul „Elite Model Look" - i-a schimbat total viaţa.

„Am fost imaginea mai multor branduri, de la cafea până la bănci. Am apărut într-o mulţime de reclame, am lucrat în ţări ca Austria, Franţa, Turcia, Grecia sau Italia. În memorie mi-au rămas primele mele casting-uri şi zborurile lungi de avion", a declarat ea pentru ziarul Adevărul.

În viaţa personală însă, Anca a trecut prin experienţe cutremurătoare. În urmă cu mai bine de un an, soţul său, Filip Poplingher, s-a stins din cauza unei boli nemiloase - leucemie. În urma sa, au rămas doi copii, David de 9 ani şi Sarah de 4 ani.

„Sunt motorul, motivaţia mea în viaţă. Amândoi sunt surse inepuizabile de bucurie şi voie bună. David este un model pentru Sarah şi o sprijină ori de câte ori are nevoie".

Experienţa nefastă a făcut-o pe mămica de 29 de ani să preţuiască fiecare clipă alături de familie: „Când trăieşti astfel de momente, nimic şi nimeni nu te poate pregăti. Prefer să-mi amintesc lucrurile frumoase pe care le-am construit împreună înainte de tragedie, mi-au rămas nenumărate amintiri frumoase, care mă însoţesc peste tot şi îmi dau putere. Filip şi-a dorit ca noi să fim fericiţi şi sănătoşi, iar acum apreciem în fiecare zi că ne avem unul pe celălalt", povesteşte Anca.

Se iubeşte cu Adi Sînă de la Akcent


O mare contribuţie la revenirea Ancăi o are Adi Sînă, solist al trupei Akcent şi membru al juriului X Factor (Antena 1), care îi e alături de câteva luni bune.

Puterea de a se îndrăgosti din nou a venit pe neaşteptate: „Nu mă gândeam că mă voi îndrăgosti. Viaţa m-a învăţat însă că suntem într-o călătorie plină de neprevăzut, iar Adi a venit în viaţa mea când aveam nevoie să mi se întâmple lucruri bune. M-a ajutat să traversez momentele grele cu bunătatea şi energia lui", mărturiseşte ea.
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down