m.click.ro

top sombra

Andreea Mantea, mireasă de 3.000 de euro

Onorariul îi ajunge doar pentru o rată la bancă

A făcut  reclame la  chiloţi. Acum,  a trecut la  rochii

A făcut reclame la chiloţi. Acum, a trecut la rochii

Andreea face eforturi disperate ca să-şi acopere ratele lunare de 3.000 de euro. Vedeta a pus mâna pe un contract de imagine cu o firmă de rochii de mireasă, însă onorariul i-a ajuns să plătească, timp de o lună, doar dările la bancă.

Mantea a rămas fără job în televiziune de mai bine de jumătate de an, iar prezentările de modă au devenit din ce în ce mai rare şi nici nu sunt foarte bine plătite.

Mai citeşte:

Andreea Mantea, cu sabia la gât!

Mantea, nici cu sânii nu mai faci bani?

Andreea Mantea îşi caută de lucru

Mantea i-a dat cu flit lui Daminuţă

Mantea, afară de pe podium că are sânii prea mari!

Vedeta acceptă acum orice ofertă, nu de alta, dar ratele lunare, de 3.000 de euro, la casă şi la maşină, îi dau mari bătăi de cap.

După ce a pierdut contractul de imagine cu firma de lenjerie intimă Jolidon, iată că vedeta a depăşit repede perioada nefastă din carieră şi a fost ofertată să facă reclamă unei firme producătoare de rochii de seară şi de mireasă.

Astfel, Andreea Mantea a devenit, luna aceasta, imaginea companiei Sabres, din Bucureşti, iar contractul i-a adus în cont, potrivit unor surse, suma de 3.000 de euro.

Bruneta a reuşit să-i ia faţa Nicoletei Luciu, vedeta prezentărilor de modă semnate Sabres, în ultimii trei ani. De altfel, Luciu a purtat o astfel de rochie şi anul trecut, la botezul fiului ei.

Andreea a pierdut contractul cu firma de lenjerie intimă Jolidon, fiind înlocuită de Corina ZugravuIntrodu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down