m.click.ro

top sombra

Iată cum a slăbit Gabi Cristea 20 kilograme!

Vedeta de la Kanal D ne-a povestit regimul-minune prin care a ajuns la 65 de kilograme de la 85, în şase luni

Gabriela Cristea şi-a scos în lume geanta Christian Dior de 1.800 de euro, o piesă de rezistenţă în garderoba vedetelor

Gabriela Cristea şi-a scos în lume geanta Christian Dior de 1.800 de euro, o piesă de rezistenţă în garderoba vedetelor

Sâni mari, fund bombat, coapse apetisante şi glezne de gazelă. Aşa arată noua Gabriela Cristea, după ce a spus „adio" baclavalelor şi „bun găsit" alimentelor degresate. Cadâna de la Kanal D a dezvăluit pentru Click! dieta care a transformat-o radical.

Celebrele imagini realizate de fotoreporterii Click! cu Gabi Cristea (35 de ani) la piscină, în variantă XXL, au motivat-o la maximum pe prezentatoarea emisiunii „Noră pentru mama".

Mai citeşte:

Gabriela Cristea, din nou în Playboy?

Gabriela Cristea vrea să regizeze clipuri

Gabriela Cristea: «Acum este momentul să devin mămică!»

Ba, mai mult, credem că şi le-a lipit pe frigider, din moment ce în şase luni a reuşit să dea jos 20 kg şi să ajungă la 65. Bruneta a apărut joi seara, la un eveniment monden, mult mai sigură pe ea, îmbrăcată într-o rochiţă mulată, neagră şi suficient de scurtă pentru a-i lăsa la vedere picioarele.

N-a scăpat-o din ochi soţul ei, afaceristul Marcel Toader, mândru că toate blitzurile o căutau pe femeia lui. Care e secretul Gabrielei? În primul rând, hrana vie (mâncare negătită), detoxifierea cu apă, ceaiuri şi sucuri şi renunţarea la carne.

„Cel mai greu este în primele patru zile, pentru că simţi o stare de oboseală, însă apoi te obişnuieşti. Pe lângă faptul că am renunţat la carne şi la mâncarea gătită, am adăugat în alimentaţia mea multe seminţe (in, cânepă, dovleac şi floarea-soarelui), linte, alge şi sucuri preparate de mine", a declarat Gabriela pentru Click!

Şi pentru că dieta fără sport e ca pâinea fără drojdie, Cristea ne-a mărturisit că transpiră intens pe stepper. „Îl folosesc zilnic şi câte 50 de minute. De când l-am luat, am instaurat o regulă şi anume, să nu-l transformăm în cuier, ci să-l folosim", ne-a mai zis Gabi.

Soţul ei e carnivor convins

Afaceristul Marcel Toader îşi susţine soţia în demersul ei, însă nu s-a lăsat convins să devină vegetarian.

„Şi Marcel ţine un fel de regim, însă nu a renunţat la carne. De alt­fel, eu îi gătesc tot timpul şi are la orice oră mâncare caldă", ne-a spus Gabriela, care se declară o super-gospodină.Vote

Crezi că pozele Click! din urmă cu şase luni au determinat-o pe Gabi Cristea să slăbească?


Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
  Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
  widget anuntexpres.ro - 5 articole

  Trimite unui prieten!
  top down