m.click.ro

top sombra

EXCLUSIV Iubitul Andreei Marin va avea două salarii uriaşe în România

Fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk câştigă 7.500 de euro de la o clinică privată şi 5.000 de euro de la «Şcoala mamelor»

Fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk

Fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk

Iubitul Andreei Marin, fizioterapeutul Tuncay Ozturk, va câştiga foarte bine în România. Turcul va lucra la o clinică privată de la Bucureşti, care s-a inaugurat în luna aprilie. În paralel, Tuncay Ozturk se va implica  şi în proiectul “Şcoala mamelor”, de care se ocupă fosta vedetă tv.

Andreea Marin (38 ani) şi Tuncay Ozturk (27 de ani) sunt oficial împreună de circa 6 luni şi au deja planuri mari. Pentru a fi mai aproape de turc, Zâna şi-a cooptat iubitul în proiectele ei.

Vedeta l-a inclus, mai nou, şi pe Tuncay Ozturk în proiectul "Şcoala mamelor". Acesta este şi unul dintre motivele cu care Andreea şi-a convins iubitul să se mute în România. Un alt argument a fost faptul că fizioterapeutul turc va lucra la o filială de la Bucureşti a cunoscutei clinici Acibaden din Istanbul.

VIDEO EXCLUSIV Uite ce tandru e iubitul turc cu Andreea Marin!

FOTO Andreea Marin s-a grăbit să ajungă în ţară din vacanţa cu iubitul turc. Vezi de ce a fugit vedeta acasa!

Ce înseamnă un bărbat cu adevărat bogat, pentru Andreea Marin

FOTO super tare! La ce se supune Andreea Marin ca să slăbească!

FOTO Andreea Marin: «M-am îndrăgostit!» Află despre cine este vorba!

Astfel, iubitul Andreei Marin va avea două job-uri la noi, care îi vor aduce, lunar, un buget satisfăcător. Surse bine informate spun că el ar avea un salariu de 7.500 euro doar de la clinică şi, în plus, alţi 5.000 euro în urma proiectului "Şcoala mamelor", oferind sfaturi importante femeilor care au probleme medicale.

De altfel, Tuncay Ozturk a susţinut-o pe Andreea Marin în acest proiect încă de la prima vizită a lui în Româna. Fizioterapeutul turc a însoţit-o pe "Zână" la o conferinţă de la Bistriţa cu "Şcoala mamelor", de la sfârşitul lunii mai şi a urmărit din primul rând discursul acesteia pentru toate mămicile care au venit să o asculte.

La filiala Acibaden de la Bucureşti, Tuncay se va ocupa în mod special de lotul feminin de gimnastică al României. Turcul este o mai veche cunoştinţă a sportivilor români, printre pacienţii lui numărându-se Marian Drăgulescu şi Sandra Izbaşa.

S-a mutat lângă ea

Click! v-a prezentat pe larg, în urmă cu două săptămâni, detalii despre schimbările din viaţa lui Tuncay. Tânărul turc şi-a luat o casă cu chirie în Bucureşti, şi nu oriunde, ci foarte aproape de vila din Pipera unde locuieşte Andreea Marin împreună cu fiica ei, Violeta. Semn clar că lucrurile între ei au evoluat repede şi bine!


S-au cunoscut la clinica din Turcia

Aceasta este clinica din Turcia unde s-au cunoscut Andreea și Tuncay


Şi Andreea are o avere frumuşică, aşa că cei doi alcătuiesc un cuplu care nu se va putea plânge de problema banilor. Vedeta tv şi Tuncay s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un an, într-o perioadă în care Andreea Marin mergea foarte des în Turcia pentru tratamente la coloana vertebrală. Tânărul de 27 de ani lucra acolo ca fizioterapeut şi osteopat. După divorţul de Ştefan Bănică, Andreea nu s-a mai ferit să se afişeze cu turcul.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down