m.click.ro

top sombra

EXCLUSIV Andreea Berecleanu are un nou iubit. Uite cu cine s-a cuplat prezentatoarea!

Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu

A divorţat după 15 ani de mariaj, dar şi-a refăcut repede viaţa. Deşi a trecut printr-o separare, Andreea Berecleanu s-a implicat rapid într-o nouă relaţie. Prezentatoarea tv se iubeşte de ceva timp cu medicul estetician, Constantin Stan.

I-a făcut complimente, iar acestea nu au rămas fără ecou. Medicul estetician, Constantin Stan, a afirmat în repetate rânduri că din showbiz-ul autohton Andreea Berecleanu are chipul cel mai aproape de perfecţiune. Nimeni nu s-a gândit însă că de la aceste declaraţii, cei doi vor ajunge mai departe şi vor forma un cuplu.

Andreea Berecleanu s-a lăsat pe mâna medicul estetician, Constantin Stan, din 2011, când a apelat la acesta pentru a se face mai frumoasă.

 

"Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Putin botox injectat periodic este suficient în cazul ei", declara recent medicul Constantin Stan, cel care a întinerit-o pe Andreea.

Dr. Constantin Stan, cel considerat cel mai bun chirurg estetician din România, cu o experienţă internaţională de peste 30 de ani. Medicul a avut o relaţie de dragoste cu medicul nutriţionist MIhaela Bilic. Aceasta părăsise Capitala şi se mutase la Bacău pentru a fi mai aproape de iubitul ei celebru, care deţine o clinică în oraş. 

Citeşte şi:

Despărţire-surpriză! Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu s-au separat

EXCLUSIV Andreea Berecleanu a plecat de acasă. Află de când nu mai locuieşte cu soţul ei!

EXCLUSIV Ce familie frumoasă avea Andreea Berecleanu! La cine rămân copiii după divorţ?
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down