m.click.ro

top sombra

EXCLUSIV El e amantul Oanei Mareş!

Soţia lui Augustin Viziru are o relaţie de o lună cu Dragoş Săbăreanu, patronul unei firme de decoraţiuni din sticlă

Soţia lui Augustin Viziru are o relaţie  cu Dragoş Săbăreanu

Soţia lui Augustin Viziru are o relaţie cu Dragoş Săbăreanu

Click! a aflat că bărbatul cu care Oana Mareş are o relaţie de aproximativ o lună de zile este omul de afaceri Dragoş Săbăreanu. Cei doi au  fost weekendul trecut împreună la mare, iar Dragoş i-a făcut iubitei fotografii pe plajă.

Vezi şi:

Augustin Viziru: „Voiam să ne despărţim mai demult" - VIDEO

Oana Mareş a plecat de acasă şi divorţează de Augustin Viziru!

Omul de afaceri Dragoş Săbăreanu, patronul unei firme de decoraţiuni din sticlă, este bărbatul cu care prezentatoarea emisiunii “It’s show time”, Oana Mareş, trăieşte o poveste cu dragoste de aproximativ o lună.

Cei doi îndrăgostiţi au petrecut weekend-ul trecut la mare, Dragoş făcându-i fotografii sexy pe plajă iubitei. La întoarcerea în Bucureşti, Oana şi-a postat imediat poza pe Facebook, iar Dragoş i-a comentat imediat sub ea: „Eu am făcut-o”.

Dragoş Săbăreanu e manager la firma „Glassworks srl” şi are şi o fetiţă. El a cunoscut-o pe Oana luna trecută, la un concert şi de atunci sunt nedespărţiţi.

Contactat de Click!, omul de afaceri Dragoş Săbăreanu nu a negat, dar nici nu a infirmat relaţia cu Oana: “Nu comentez şi nici nu vă pot da aceste informaţii”.

Fotoreporterii Click! au surprins-o însă, ieri, pe Oana, la plecarea de la Antena 2, la volanul unei maşini inscripţionată chiar cu numele firmei noului iubit.
Problemele în cuplul Viziru-Mareş au  început să apară acum cu an.

Cei doi se certau foarte des în ultima vreme şi chiar s-a ajuns şi la acte de violenţă, fapt confirmat şi de Oana, care a recunoscut acest lucru într-un interviu acordat revistei OK!

“În ultimii ani, am început să avem o relaţie foarte deschisă. La început, când ne supăram, ţin minte că, deşi stă­team în aceeaşi casă, nu vorbeam şi patru zile la rând. Iar când ne apucam să vorbim, zburau geamuri şi telefoane”, declara aceasta.

Dragoş Săbăreanu e manager la firma Glassworks srl şi are o fetiţă. A cunoscut-o pe Oana la un concert. Weekendul trecut, cei doi au fost la mare, iar Dragoş se laudă pe Facebook că i-a făcut poze Oanei.

Surpriză! Oana conduce maşina de la firma iubitului

Fotoreporterii Click! au surprins-o ieri, pe Oana, la plecarea de la Antena 2, la volanul unei maşini inscripţionate chiar cu numele firmei noului iubit. Dragoş Săbăreanu este manager la firma de decoraţiuni din sticlă „Glassworks SRL”.


Augustin se iubeşte cu manechinul Bianca Jurcă?

Oana şi Augustin sunt împreună de 11 ani, dar problemele în mariajul lor au început acum cu an. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit că, în ultimele luni, Augustin lipsea din vila de la Băneasa unde cei doi au locuit până acum o lună, când Oana şi-a făcut bagajele şi s-a mutat în zona Tineretului.

Gurile rele spun că, de fapt, cel care  ar fi călcat primul strâmb ar fi fost Augustin, acesta trăind, se pare, o poveste de amor de ceva timp cu Bianca Jurcă.

Augustin pleca săptămânal la Timişoara pentru a o vedea pe Bianca. Cei doi petreceau nopţile la cazinou.

Bianca Jurcă e un manechin bine cotat, care s-a clasat pe locul 9 în Top 49 cele mai sexy femei din politică, în calitate de fostă asistentă a prefectului de Timiş, Ovidiu Drăgănescu. Ea a mai avut o relaţie cu fotbalistul Cristian Daminuţă.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down