Adina Buzatu: «Shake-ul acesta îmi ţine loc de o masă»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă intri în bucătăria stilistei Adina Buzatu, nu o să te izbească vreun miros de sărmăluţe, de plăcinte şi de fripturi cu sosuri grase. Nu găteşte aşa ceva şi nici nu are în dotare ingredientele necesare. Cămara şi frigiderul Adinei sunt pline doar cu fructe, cereale, vitamine, batoane şi prafuri proteice.

Citeşte şi

Adina Buzatu a devorat  suplimentul Kama Sutra

Adina Buzatu a făcut insolaţie în Dubai

Adina Buzatu era să ia foc, de Sărbători, în Maramureş

Se trezeşte la ora 6 dimineaţa, în trei secunde îşi prepară un shake de proteine pe care îl ia în maşină, în drum spre antrenament.

Face tenis şi pregătire fizică timp de două ore şi jumătate, apoi îşi mai prepară o "masă" din 250 ml de proteine.

În tot acest timp, mai bea 3-4 litri de apă. Până la sfârşitul zilei mănâncă alte 3-4 mese, de data aceasta formate din mâncare normală: piept de pui la grătar, salată grecească, un sendviş cu pâine sau un somon la grătar cu broccoli.

Fructe de pădure, alune crude, grapefruit, vitamine, Omega 3 69, extracte de seminţe de in şi de ceai verde, propolis şi batoane proteice sunt alte produse care "populează" sertarele şi frigiderul Adinei Buzatu.

De când acest regim alimentar şi la ce îi foloseşte?

"Sunt o persoană foarte ocupată, dorm 4 ore pe noapte, fac mult sport, iar un regim alimentar sănătos e singura variantă de a rezista.Astfel, în urmă cu un an, mi-am făcut toate analizele, am fost la un nutriţionist şi mi s-a prescris o dietă. Pentru că toate aceste proteine şi vitamine se iau doar la recomandarea medicului, în funcţie de organismul şi de stilul de viaţă al fiecăruia.Eu consum maximum două shake-uri cu proteine pe zi, care ţin loc a două mese, iar într-o zi am 5-6 mese, în total. Proteinele nu au carbohidraţi şi îmi hrănesc masa musculară", spune stilista.

Prafurile nu sunt foarte bune la gust

Adina Buzatu e bine aprovizionată cu prafuri proteice, pe care le comandă tocmai din State. Unele cutii sunt cu proteine din zer, care se metabolizează mai repede, altele sunt recomandate seara şi se metabolizează în 3, 6 sau 12 ore.

Nu sunt extraordinar de bune la gust, recunoaşte Adina.

"Între o friptură de miel sau o baclava şi un pahar de proteine, aş alege prima variantă cu ochii închişi.Dar sunt ok şi se pot prepara în trei secunde. Ceea ce e foarte important, având în vedere că un pahar de 250 ml, compus din apă şi prafuri, ţine loc de o masă".

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net