m.click.ro

top sombra

Soţia lui Sişu «rupe» internetul cu poze sexy!

Tudor (35 de ani) s-a căsătorit, marţi, la Penitenciarul Colibaşi, din Argeş, cu iubita lui, Cătălina, femeia cu care are o relaţie din 2009

Cătălina a postat pe Facebook o fotografie de la cununia civilă din penitenciar cu Sişu. Cei doi s-au cunoscut, în 2009, la filmările pentru videoclipul “Ai vrea să ai”

Cătălina a postat pe Facebook o fotografie de la cununia civilă din penitenciar cu Sişu. Cei doi s-au cunoscut, în 2009, la filmările pentru videoclipul “Ai vrea să ai”

Nuntă în hip-hop, dar la penitenciar! Celebrul Tudor Sişu s-a gândit să facă pasul cel mare la 35 de ani. Închis pentru trafic de droguri, fostul solist al trupei La Familia s-a însurat, marţi, cu iubita lui, Cătălina, la Penitenciarul Colibaşi, din Argeş, acolo unde îşi ispăşeşte cei patru ani de pedeapsă.

Cântăreţul Tudor Sişu, din trupa La Familia, şi-a petrecut ultimul deceniu din viaţă mai mult prin închisoare, decât în libertate! Anii grei de detenţie par să fi fost, totuşi, un sfetnic bun pentru rebelul solist, închis în mai multe rânduri, pentru trafic, deţinere ilegală de stupefiante şi consum de droguri.

Sişu s-a decis să-şi facă în sfârşit ordine în viaţă şi şi-a pus pirostriile, marţi, chiar în Penitenciarul Colibaşi, din Argeş, acolo unde îşi ispăşeşte cei patru ani de pedeapsă. Aleasa inimii lui este Cătălina, femeia care a reuşit să-l şi despartă de Oana, fosta lui iubită cu care are un băieţel, în vârstă de trei ani.

Cununia a fost una foarte simplă, iar cei doi îndrăgostiţi au fost îmbrăcaţi în haine de stradă, ea a avut o rochiţă simplă, turcoaz, iar el a purtat blugi şi o cămaşă în carouri. La scurt timp după căsătorie, Cătălina a postat, mândră, pe Facebook o fotografie de la evenimentul cu pricina.

Sişu şi Cătălina s-au cunoscut în 2009, la filmările pentru videoclipul "Ai vrea să ai", unde bruneta l-a dat gata cu sex-appealul ei. Ea a reuşit să-l cucerească pe solist, chiar dacă chiar în acea lună el urma să devină tăticul unui băieţel pe nume Luca, pe care îl are cu fosta lui prietenă, Oana.

A stat mai mult închis decât în libertate!

Cântăreţul hip-hop a fost arestat, prima dată, în 2003, pentru trafic de droguri de mare risc şi deţinere ilegală de droguri pentru consum propriu.

La acea dată, mandatul de arestare preventivă i-a fost prelungit de câteva ori, iar după patru luni de judecată s-a dat şi sentinţa: trei ani de închisoare cu executare. Sişu a fost închis în Penitenciarul Colibaşi-Argeş, unde a ispăşit cea mai mare parte a pedepsei şi apoi la penitenciarul din Ploieşti.

Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005 şi reîncarcerat în 2006, tot pentru consum de droguri. În octombrie 2007 este eliberat din nou. Dar, în 2009, Sişu a fost judecat şi condamnat la patru ani de închisoare într-un nou caz de trafic de stupefiante.

Cătălina, noua soţie a lui Sişu (Foto: Facebook)
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
  Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
  widget anuntexpres.ro - 5 articole

  Trimite unui prieten!
  top down