m.click.ro

top sombra

Loredana Groza s-a dezbrăcat la mănăstire - FOTO

Dan Silviu Boerescu a lăsat fără haine vedete sexy, în Playboy. Acum, povesteşte picanterii din culise

Loredana Groza

Loredana Groza (Foto: Playboy)

Blonde, brune şi roşcate, naturale sau siliconate, toate i-au trecut prin faţa ochilor lui Dan Silviu Boerescu, numele de care se leagă istoria revistei Playboy România.

Dan Silviu Boerescu

Chiar dacă recent a renunţat la şefia publicaţiei, după 11 ani, acesta nu va scăpa în veci de ştampila „tăticul Playboy”, aşa că l-am provocat să dea din casă şi să ne spună lucruri inedite despre „fetele” lui.

Boerescu, alias bucatarescu.ro, a inventat şi a dezbrăcat pentru revista iepuraşului cu papion cele mai sexy femei din România.

Vă invităm să le aflaţi cele mai intime secrete.

Loredana Groza, record de tiraj

„Cu ea, fiind prieteni, a fost, totuşi, cea mai grea negociere. Ne-am întâlnit mai bine de jumătate de an, ca să discutăm. Când, în fine, am convins-o, am făcut poze cu ea şi la Bucureşti, dar şi în Grecia. Acolo, a pozat inclusiv în curtea unei mănăstiri, ce părea abandonată. În realitate, călugării erau toţi în livadă, să culeagă măsline. Loredana a stabilit recordul de tiraj al oricărei reviste glossy din România: 143.500 exemplare!"

Citeşte şi:

Loredana Groza mimează sexul pe scenă: «Că-s iubită la o lună» VIDEO

Loredana Groza: «Mulţi au crezut că eu vin dintr-o şatră de ţigani pe bune» VIDEO

Loredana Groza, mai bine ca niciodată la 40 de ani!

Ioana Ginghină a acceptat în 5 minute!

Foto: Playboy

„Cu Ioana Ginghină, pe care o consider o fată extraordinară, am negociat cel mai puţin din istoria Playboy România: 5 minute!"

Ioana Ginghină: «Uneori mă simt ca şi cum aş fi femeia perfectă!»

Ioana Ginghină: «Am un salariu de 600 de lei la teatru»

Nicoleta Luciu a negociat 5 ore!

Foto: Playboy

„Ea deţine recordul apariţiilor pe copertă: şase, inclusiv o ediţie specială şi un dvd (singurul produs pentru o vedetă din România). La primul contract, în toamna lui 2000, am negociat cu Nicoleta Luciu vreo 5 ore, încă nu avea starea să spună: «Da, voi poza nud!». La o altă apariţie însă, cea împreună cu Cosmina Păsărin, şi-a concediat impresara când aceasta a încercat să blocheze semnarea contractului. Când am realizat pictorialul cu tema «Venus în Blănuri», am pus titlu pe copertă «Luciu de blană» - apoi, toate ediţiile internaţionale îmi cereau să le trimit pictorialul cu «Luciu de Blană», crezând că acesta era numele propriu al modelului".

Uite cât de bună e Nicoleta Luciu în costum de Cat Woman - FOTO

Gina Pistol, asaltată de fotbalişti la Herculane

Foto: Playboy

„A plâns, de emoţii, la primul pictorial. A pozat şi ea de 4 ori, inclusiv pe coperta numărului 100. Puţină lume ştie că Gina Pistol a fost aleasă la un casting desfăşurat în noiembrie 1999, la Teatrul Giuleşti, când toată lumea, inclusiv Florin Călinescu, a fost împotriva ei, preferând o fată mult mai provocatoare. M-am opus din răsputeri şi, până la urmă, mi-am impus punctul de vedere. La o deplasare la Herculane, în hotel era şi o echipă de fotbal, aflată în cantonament. Au înnebunit-o cu telefoanele în cameră, aşa că, până la urmă, am făcut schimb de camere şi am început eu să răspund la telefon. Dezamăgiţi, fotbaliştii au renunţat să mai sune după cinci minute. Cu altă ocazie, mergând cu Gina la Cluj, a scăpat şoferul de confiscarea permisului, coborând din maşină şi dând un autograf pe carnetul de amenzi al poliţistului".

Marinela Niţu, disperată să nu i se afle vârsta

Foto: Playboy

„Marinela Niţu nu voia să-mi arate buletinul la semnarea contractului, întrucât nu-şi dorea să aflu ce vârstă avea (un pic peste 30 de ani). Îşi închipuia că eu nu voi mai semna contractul când voi afla vârsta reală. Am rugat-o să-şi facă un cont bancar în care să-i virăm banii. De emoţie, când m-a sunat, mi-a spus numărul contului, însă a uitat numele băncii şi a încercat să-mi explice ...cum se ajunge la bancă".

Americanii n-au vrut-o pe Andreea Spătaru cu burtică

Foto: Playboy

„Andreea Spătaru a pozat ultima oară în primăvara anului trecut, gravidă în luna a şaptea. Iniţial, şefii mei din America s-au opus ideii dar, când au văzut fotografiile realizate, mi-au dat acceptul de publicare, convingându-se că nu era nimic vulgar în ele. Andreea radia de frumuseţe, iar sarcina o făcea şi mai frumoasă. Şi Andreea a pozat pe coperta unei cărţi semnate de mine: «Ghidul vinurilor 2008»".

Dana Săvuică, peţită în timpul şedinţei foto

Foto: Playboy

"Dana Săvuică a pozat pentru numărul 1 la Chicago, în studioul regretatului Richard Fegley. Într-o pauză a şedinţei foto, a fost abordată de chitaristul lui Bruce Springsteen, celebrul Steve Van Zandt, care dădea un interviu pentru Playboy USA şi care a invitat-o să ia masa cu trupa la hotel. Dana a refuzat să meargă singură, fără mine, şi a ratat ocazia de a-l cunoaşte pe Bruce Springsteen şi pe cei din E-Street Band".

Andreea Bănică a fost confundată cu stilista

Foto: Playboy

„Era în turneu electoral cu PSD-ul în Ardeal şi făceam şedinţa foto la Cluj. Andreea venea noaptea de la concert, dimineaţa o trezeam, după care mergea la machiaj, apoi la studio, apoi iar la concert. Fotograful, Mihai Bota, m-a aşteptat la intrarea în Cluj, într-o benzinărie. Avea în maşină două fete frumoase. Nemachiată, nu am recunoscut-o pe Andreea, crezând că una e make-up artist (ceea ce şi era), iar cealaltă hair-stylist (era de fapt Andreea)".

Andreea Antonescu a fugit de acasă înainte să semneze

Foto: Playboy

„Solista trebuia să semneze contractul imediat după împlinirea vârstei de 18 ani dar, tocmai atunci, a fugit puţin de acasă şi contractul, discutat în prealabil cu tatăl ei, a căzut. După un timp, Dan Capatos mi-a adus-o pe Andreea la redacţie şi, împreună, am reuşit să o convingem să semneze. A fost ultima dată când Playboy s-a vândut în 100.000 de exemplare, aşa că şi-a meritat din plin onorariul (cel mai ridicat din istorie)".

Daniela Crudu, goală lângă 50 de bărbaţi

Foto: Playboy

„Asistenta de la Antena 1 a pozat de trei ori, prima dată pe coperta Playboy Fusion, o ediţie specială, pe care am inventat-o, fiind pasionat de gastronomie. Era roşcată pe vremea aceea! Apoi, Daniela a pozat în piele neagră şi, în final, în iarna lui 2010, în tipografia unde se tipărea revista, cu muncitorii de faţă. S-a comportat admirabil, nu a arătat nici o emoţie, deşi în jurul ei erau peste 50 de bărbaţi (care şi ei s-au purtat decent)".

Roxana Ciuhulescu, mai înaltă decât calul lângă care a pozat

Foto: Playboy

„Ea este cea mai înaltă fată care a pozat pentru ediţia noastră. La şedinţa foto, pe tocuri, Roxana Ciuhulescu depăşea în înălţime şi calul de rasă lângă care a pozat, la baza hipică a sculptorului şi cineastului Florin Codre".

Roxana Ionescu a venit direct de la Bac

Foto: Playboy

„Roxana Ionescu a sosit la prima şedinţă foto direct de la examenul de Bacalaureat".

Claudia Sexxy a fost sabotată de impresar

Foto: Playboy

„Claudia nu era lăsată de impresar să pozeze, aşa că a venit pe cont propriu să semneze contractul, după ce am stat de vorbă întâmplător într-o pauză a emisiunii «Teo»".

Anda Adam, fata cu ţeava!

Foto: Playboy

„Ea a pozat de două ori: cu sânii ei şi cu sânii noi, puşi. Prima oară, Anda a pozat într-un club nonconformist (Opium, al actriţei Ioana Crăciunescu), având bara de la o cadă de duş între fese. Lumea a început să sune la redacţie disperată, cerând numărul «cu ţeava»!"

Alina Gheorghe a ascuns că era gravidă

Foto: Playboy

„A pozat ultima oară gravidă în luna a treia, deşi aproape nimeni nu ştia asta. Alina Gheorghe a apărut şi pe coperta volumului meu, „Cartea vinurilor dulci". E poza cu cel mai frumos spate din România, după părerea mea".

Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down