m.click.ro

top sombra

Jojo, complet goală pentru Sergiu Nicolaescu

Cătălina Grama o interpretează pe Monica, o fostă prostituată. (Foto: MediaPro)

Cătălina Grama o interpretează pe Monica, o fostă prostituată. (Foto: MediaPro)

Zece ani i-au trebuit lui Jojo să accepte să se dezbrace încă o dată! Cel care a reuşit performanţa de a o convinge să filmeze scene nud e reputatul regizor Sergiu Nicolaescu.

Zgârcită cu apariţiile sexy în ultima perioadă, când şi-a schimbat şi statutul civil, devenind soţia bancherului Ionuţ Grama, iată că blonda îşi surprinde, din nou, la 29 de ani, admiratorii.

Vedeta a acceptat cu zâmbetul pe buze să renunţe din nou la haine, de data aceasta însă, de dragul artei. Actriţă de meserie, Cătălina Grama a pus mâna pe un rol îndrăzneţ, cel al unei prostituate în lungmetrajul "Poker", regizat de cunoscutul Sergiu Nicolaescu.

Deşi se află la prima colaborare, reputatul regizor a avut numai cuvinte de laudă la adresa prestaţiei artistice a lui Jojo, care a interpretat fără nici o inhibiţie o scenă fierbinte de amor la piscină, goală puşcă, alături de actorul Valentin Teodosiu.

"Jojo este o actriţă foarte conştiincioasă. E excepţională. A acceptat din prima propunerea de a juca în film şi nu a avut absolut nici o problemă să se dezbrace. S-a bucurat de susţinerea echipei şi nu a fost stânjenită nici o clipă. Am ales-o pe Jojo pentru acest rol încă de dinainte să citesc întreg scenariul. Am văzut piesa de teatru Poker şi am zis din prima : Jojo e perfectă pentru acest rol!", a declarat Sergiu Nicolaescu pentru Click!

"Noi suntem actori, deci nu se poate vorbi despre o scenă de amor veritabilă. Mai degrabă, o hârjoneală nevinovată. Îmi place foarte mult de Jojo, pentru că este talentată şi ascultătoare", ne-a declarat actorul Valentin Teodosiu.


Jojo: «Am avut trac»

Aflată la debutul său cinematografic, Jojo a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce a simţit în momentul în care a trebuit să interpreteze scena nud de la piscină.

"Monica e un personaj complex, în jurul căruia se desfăşoară o bună parte din acţiunea filmului. Este totuşi un film regizat de Sergiu Nicolaescu, prin urmare absolut fiecare cadru filmat, fiecare secvenţă, sunt justificate şi susţinute de poveste. Într-o primă fază a fost destul de dificil, însă echipa m-a susţinut. Cu domnul Teodosiu mă înţeleg foarte bine, iar acest lucru a fost foarte important, pentru că m-a ajutat să depăşesc tracul iniţial. Soţul meu a înţeles că aceasta este meseria mea, care, dincolo de faptul că se bucură de o vizibilitate mai mare, este una ca oricare alta".


Vezi aici mai multe fotografii
cu Jojo în filmul "Poker".A doua comedie din cariera lui Sergiu Nicolaescu

Creatorul peliculelor "Dacii", "Mihai Viteazul" şi a seriei de filme cu "Mărgelatu" a început în luna octombrie 2009 lucrul la cea de-a doua comedie din carieră, după "Nea Mărin miliardar".

"Poker" spune povestea a patru prieteni din copilărie, care, ajunşi la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea romanească actuală: politicianul veros, mafiotul care îşi doreşte să acceadă în politică şi medicul fără conştiinţă.

Scenariul aparţine lui Adrian Lung şi este adaptarea unei piese de teatru puse în scenă la Teatrul de Comedie din Bucureşti.

În film joacă Vladimir Găitan, în rolul lui Horia, un chirurg estetician de succes, Valentin Teodosiu (senatorul Claudiu), Jojo (Monica, fosta prostituată devenită amanta oficială a senatorului), Horaţiu Mălăele, în rolul lui Titel, seful unui clan mafiot, şi Ion Ritiu (Marcel, ajuns la maturitate "milionar în America" şi dintotdeauna câştigatorul partidelor de poker jucate de cei patru prieteni).

Mai citeşte:

Jojo, prostituată şi amantă în comedia lui Nicolaescu

Aici stă Jojo cu soţul bancher!Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down