m.click.ro

top sombra

Iulia Vântur se iubeşte în secret cu Salman Khan?

Presa internaţională dă drept sigură idila vedetei PRO TV cu celebrul actor de la Bollywood

Iulia este zilele acestea în India

Iulia este zilele acestea în India

Nu degeaba a declarat Iulia Vântur că este îndrăgostită de India. Se pare că vedeta PRO TV are un motiv temeinic: celebrul actor de la Bollywood Salman Khan a pus ochii pe ea. Presa tabloidă din Mumbai, dar şi ziarul britanic Daily Mail dau ca sigură idila Iuliei cu Salman, ba chiar speculează posibilitatea ca cei doi să se căsătorească.

Speculaţiile potrivit cărora Iulia Vântur (32 de ani) a pus pe jar inima îndrăgitului Salman Khan (47 de ani) există de acum doi ani. La acea vreme, apropiaţii celor doi au domolit zvonurile, spunând că între blondă şi actorul de la Bollywood, care are o avere de peste 180 de milioane de dolari, este doar o relaţie platonică, de prietenie.

Totuşi, faptul că o sursă citată de un tabloid indian i-a văzut recent pe cei doi împreună, la plimbare prin Mumbai, readuce în atenţie această idilă. Aceeaşi sursă spune că Iulia se află zilele acestea într-o nouă vacanţă în India şi este cazată la un hotel de cinci stele din Bandra.

În ceea ce priveşte aceste zvonuri, Iulia Vântur nu a dorit să facă nici un fel de comentariu, lăsând astfel şi mai mult loc de speculaţii. Mai ales că Iulia nu se fereşte să spună că destinaţia ei preferată este India.

Totuşi, acum zece zile, într-un interviu pe care l-a acordat pentru Click! TV, întrebată de ce este singură de atât de mult timp, Iulia a răspuns: „Pentru că îmi este bine aşa. Poate pentru că am nevoie de timp doar pentru mine acum".

Pe de altă parte, şi buzele lui Salman sunt pecetluite. Actorul este foarte zgârcit în declaraţii despre viaţa privată. Deşi Salman a mărturisit de mai multe ori că este împotriva căsniciei, presa indiană dă de sigură nunta lui cu vedeta de la PRO TV.

E unul dintre cei mai cunoscuţi actori din India

Salman Khan este unul dintre cei mai populari actori indieni. Pe numele său real Abdul Rashid Salim Salman Khan, actorul s-a născut la 27 decembrie 1965 şi are 1,74 metri înălţime. A debutat în 1988, într-un rol secundar din filmul „Biwi Ho To Aisi", în care vocea lui a fost dublată de altcineva. Până în prezent, a jucat în peste 90 de filme, dar este recunoscut şi ca producător şi prezentator tv. Khan riscă o pedeapsă de doi ani de puşcările dacă la 10 iunie 2013 e găsit vinovat de uciderea unui om, în 2002.

Mădălina Ghenea, cuplată de un an cu Gerard ButlerDespre frumoasa noastră olteancă au curs pagini întregi. Mădălina a fost surprinsă, anul trecut, în compania lui Leonardo DiCaprio, iar la scurt timp actorul Adrien Brody a curtat-o intens. Mădălina a trăit şi cu Eros Ramazzotti o frumoasă şi furtunoasă poveste de dragoste. De anul trecut, însă, fotomodelul pare să-l fi cucerit definitiv pe Gerard Butler. Cei doi se afişează tot mai des, iar presa internaţională scrie că românca a reuşit să-l cuminţească pe actor.

Catrinel Menghia s-a iubit cu italieni celebriAjunsă în Italia la o vârstă foarte fragedă, ieşeanca Catrinel Menghia a frânt multe inimi. În 2005, românca s-a căsătorit cu italianul Massimo Brambati, fost fotbalist şi agent de jucători. După şase ani de căsnicie cei doi au divorţat, iar Catrinel a fost văzută în compania lui Fabrizio Corona, unul dintre cei mai agresivi paparazzo din Italia.

Alina Puşcău, idilă cu Vin DieselÎn 2004, presa de peste Ocean scria că modelul internaţional, Alina Puşcău, îşi împarte nopţile şi zilele cu Vin Diesel. După idila cu celebrul actor, românca s-a orientat către o vedetă a Formulei 1, Eddie Irvine. Alina s-a iubit şi cu Brett Ratner, producătorul seriei de succes"Prison Break", de care s-a despărţit în 2010. Această relaţie i-a deschis multe uşi în cetatea hollywoodiană focoasei brunete.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down