m.click.ro

top sombra

Horia Brenciu a lăsat-o însărcinată pe iubita lui, Alice Dumitrescu:«Voi fi tată de fată!»

Iubita lui Horia Brenciu,   Alice Dumitrescu, este  însărcinată în luna a patra

Iubita lui Horia Brenciu, Alice Dumitrescu, este însărcinată în luna a patra

Horia Brenciu e în culmea fericirii! Alice Dumitrescu, iubita lui, l-a anunţat că va deveni tătic în noiembrie. Când a primit vestea, cântăreţul se afla în toiul unui spectacol, lucru care l-a emoţionat şi l-a făcut să uite versurile pieselor.

Horia Brenciu a primit cadoul de ziua lui cu două luni înainte. Solistul va împlini 40 de ani în luna august, însă vestea pe care i-a dat-o iubita lui, ieri, aceea că este însărcinată în luna a patra, este de departe cel mai frumos, dar pe care aceasta putea să i-l facă de ziua lui.

Brenciu este în al nouălea cer, mai ales că a aflat deja sexul viitorului copil. "Voi fi tată de fată. Alice naşte în noiembrie, luna în care am şi marele spectacol la Sala Palatului. Îmi doream ca la 40 de ani să am un copil, să achit un apartament şi să plantez un copac.

Iată că le-am îndeplinit. Voi sta acasă cu patru fete, pentru că Alice (44 de ani) mai are două fete, pe Maria (12 ani) şi pe Andreea (21 de ani), aşa că, prieteni, dacă vreţi să mă scoateţi la o bere, puteţi s-o faceţi!", a declarat solistul, ieri, la "Happy Hour" (Pro TV).

Horia a mai mărturisit că are planuri să facă şi nunta. "Alice a reuşit să mă domolească, să aibă răbdare cu mine pentru că eu sunt mai vulcanic. De nuntă şi botez se ocupă ea. Eu îmi doresc mai mulţi copii, dacă aş putea mi-aş face grădiniţă şi azi", a mai declarat Brenciu. Alice şi Horia formează un cuplu din toamna anului 2006, însă se cunosc de mai bine de 10 ani.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down