m.click.ro

top sombra

Fostul soţ al Marianei Moculescu: «Ea e în filmul porno. O cunosc după mişcări»

Mariana Moculescu şi Marian Niculescu (Foto: captură video Kanal D)

Mariana Moculescu şi Marian Niculescu (Foto: captură video Kanal D)

Marian Niculescu, al doilea soţ al Marianei Moculescu, este ferm convins că fosta sa parteneră de viaţă este femeia care îi face sex oral cu un bărbat, într-un filmuleţ publicat săptămâna aceasta de ziarul Atac.

El spune că, deşi imaginea nu este foarte clară, a recunoscut-o pe Mariana, atât după figură, cât şi după "mişcări".

"Sunt convins că e ea în filmuleţul ăla. Am recunoscut-o atât după figură cât şi după mişcări. E stilul ei. Are înclinaţii, aptitudini pentru aşa ceva. Ea nu a muncit niciodată, în schimb a avut relaţii intime şi pentru o farfurie de macaroane. I-am spus că îi dau eu două farfurii de ciorbă care fac mai mult decât o porţie de macaroane, numai să stea potolită", a declarat Marian Niculescu, la emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.

El a spus că nu îi este teamă să afirme aceste lucruri şi că abia aşteaptă "să fie dat în judecată" pentru declaraţiile sale.

"Există o înregistrare audio în care ea recunoaşte că a practicat prostituţia. Ea a avut tupeul să spună că în afară de înregistrarea aia mai există vreo altă dovadă că ea a practicat prostituţia. Păi câte dovezi vrei fă nebuno că practici prostituţia? Ţi-am adus una, vrei să-ţi aduc o mie! Abia aştept să mă dea în judecată. Cine să facă asta, prăpădita asta care îi fură mâncarea lui Moculescu din frigider? I-am spus lui Horia să pună lanţ la frigider, că nici măcar asta nu merită"
, a afirmat Niculescu.

Pe aceeaşi temă:

Marian Niculescu: «M-am uitat cu Horia cum face Moculeasca sex oral»

Mariana Moculescu, filmată făcându-i sex oral unui afacerist! VIDEO

Mariana Moculescu: "Nu sunt o prostituată. Fac ce vreau în dormitorul meu"

Totuşi, acesta susţine că îi este milă de fosta sa soţie şi că doreşte să o ajute să îşi găsească un loc de muncă.

"Aş sfătui-o să-şi schimbe total comportamentul, dacă mai poate. Să renunţe la anturajul actual, să îşi găsească un loc de muncă şi să caute să se apropie de fiica ei. AU fost momente în care mi-am spus că nu o mai ajut cu nimic, nici dacă o văd căzută în şanţ. Dar acum mi s-a făcut milă şi aş vrea să o ajut, nu cu bani, însă sunt dispus să îi ofer sprijinul meu pentru a-şi găsi un loc de muncă", a adăugat Niculescu.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down