m.click.ro

top sombra

Florentina Opriş, în doliu după soţul ei, decedat astăzi din cauza unei maladii rare

Florentina Opriş

Florentina Opriş

Prezentatoarea Prima TV Florentina Opriş este în doliu, după ce soţul ei, Sorin Opriş, a încetat din viaţă astăzi.

Sorin Opriş, fost sportiv de performanţă, suferea de o maladie foarte rară. Într-un interviu acordat site-ului puterea.ro în anul 2010, Florentina se arăta extrem de îngrijorată de soarta soţului său.

“Sunt foarte supărată! Soţul meu suferă de o maladie foarte rară, care apare o dată la cinci ani în lume. Şi doctorii sunt uimiţi de cazul lui, mai ales că a fost un om foarte sănătos, sportiv, nu a avut niciodată probleme. I s-a dezvoltat un muşchi în interiorul corpului şi mai grav este că nu prea se poate face nimic. Operaţia este exclusă, pentru că muşchiul acesta anormal este crescut aproape de inimă şi cuprinde o parte din vasele de sânge crescute în jurul ei. Operaţia ar fi foarte riscantă şi medicii nu o recomandă. Încercăm acum mai multe terapii alternative şi ne rugăm la Dumnezeu să trecem cu bine peşte şi să se facă bine!", spunea vedeta Prima tv atunci.

Florentina şi Sorin Opriş erau căsătoriţi din anul 1988 şi aveau împreună un băiat pe nume Leon.

Decesul a fost anunţat pe contul oficial de Facebook al Florentinei. "Sorin a plecat in ceruri... Imi este tare dor de el. Doresc sa ajunga la Dumnezeu si sa isi gaseasca linistea...", a scris ea pe pagina reţelei de socializare.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down