m.click.ro

top sombra

EXCLUSIV! Oana Zăvoranu îşi caută menajeră prin Click!

Vedeta are acum trei femei care îi fac curăţenie în casă, însă nici una nu este pe placul ei

«Trebuie să facă menajul,  dar şi să plătească facturile»

«Trebuie să facă menajul, dar şi să plătească facturile»

Oana Zăvoranu (38 de ani) este mereu într-o alergătură, aşa că nu are timp să facă treburile casnice. Şi, în plus, nici nu este făcută pentru asta. Ca atare, are nevoie de o menajeră care să îndeplinească toate cerinţele. Bruneta şi iubitul ei, Răzvan Dumitrescu (26 de ani), organizează un casting pentru a-şi găsi menajeră: „Cine e interesată să trimită scrisoare şi poze la redacţia Click!", e mesajul lor către doritoare.

Momentan, bruneta are trei femei care se ocupă de casă, însă nici una nu se încadrează în „tiparul" ei. Două dintre ele sunt „achiziţii" destul de noi, aşadar Oana nu e atât de dezamăgită de ele, însă marea supărare a ei este vechea femeie de serviciu, Aura, cea care s-a ocupat de casa în care Zăvo locuia cu fostul soţ, Pepe, care, se pare, nu-şi mai face nici ea treaba aşa cum trebuie.

"Vrem o menajeră mai atentă la detalii", spune Răzvan Dumitrescu, iubitul Oanei. Aşadar, Oana şi iubitul ei sunt în căutarea unei menajere noi, care să îndeplinească foarte multe cerinţe.

"Menajera noastră trebuie să aibă maximum 45 de ani, trebuie să fie în putere, cu experienţă în domeniu, dar şi cizelată, cu un aspect plăcut, să fie curată, harnică, să facă menajul complet. În plus, să fie nefumătoare, să iubească în mod special animalele, să fie docilă, respectuoasă, capabilă să plătească facturi, să fie o femeie pe care să nu scrie «agent de pază» pe tricou, ca atunci când vine cineva în vizită la noi să nu se sperie de ea. Asta căutăm şi, din păcate, încă n-am găsit. Dacă sunt femei interesate, să trimită scrisori şi poze la redacţia ziarului Click! (e-mail: redactie@click.ro) şi pe adresa de e-mail cautmenajera@yahoo.com", ne-a declarat iubitul Oanei Zăvoranu, Răzvan Dumitrescu. Salariul pe care îl oferă vedeta este unul motivant şi porneşte de la 1.000 de lei pe lună.

Oana şi Răzvan au un program extrem de încărcat, au multe întâlniri, se străduiesc să adune probe suficiente pentru a-i folosi Oanei în procesele cu Pepe.

Încă renovează casa din Dorobanţi

Oana şi Răzvan s-au mutat în vila brunetei, din zona Dorobanţi, la începutul acestui an. De atunci, tot renovează imobilul. Bruneta vrea să-şi facă o casă pe gustul ei, aşa că a investit foarte mulţi bani.

În urmă cu două luni, fotoreporterii Click! au surprins echipele care lucrează la vila Oanei


Numai o mochetă, făcută pe comandă în străinătate, a costat-o 300 de milioane. Deşi au început renovarea locuinţei din luna ianuarie, de când s-au mutat, cei doi n-au finalizat nici acum lucrările.

Aceasta este vila Oanei din centrul Bucureștiului


Oana a ales să locuiască în această vilă, pentru că nu a găsit cumpărător care să-i ofere preţul de 825.000 de euro pretins de ea.

E împreună cu Răzvan de un an


După ce a fost acuzată de Pepe că l-a înşelat cu Tudy, un aspirant la o carieră politică, Oana Zăvoranu s-a orientat către alt tinerel. Ieri, vedeta tv şi iubitul său, Răzvan, au sărbătorit un an de relaţie.

Între ei există o diferenţă de vârstă de 12 ani, însă bruneta e de părere că vârsta contează mai puţin, atunci când dragostea este mare. Cariera de avocat a viitorului posibil ginere a fost primul atu care a înmuiat sufletul Marioarei Zăvoranu.
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down