m.click.ro

top sombra

Duban, la altar cu o bombă sexy

Pionierul lui Ceauşescu a fost pus cu botul pe labe de Graţiela, cu care face sex de 5 ori pe zi

Graţiela şi Duban sunt nelipsiţi de la evenimentele mondene

Graţiela şi Duban sunt nelipsiţi de la evenimentele mondene

Andrei Duban şi-a găsit în sfârşit, la 37 de ani, jumătatea. Cea care l-a convins să renunţe la burlăcie e actriţa Graţiela Teohari. De dragul ei, Duban spală vase şi duce gunoiul.

Actorul Andrei Duban consideră că este suficient de matur ca să devină bărbat de casă.

Cea care l-a pus cu botul pe labe e Graţiela Teohari, o adevărată bombă sexy, în vârstă de 23 de ani. Senzuala blondă a absolvit anul trecut Facultatea de Actorie, iar acum joacă pe scena Teatrului „Toni Bulandra" din Târgovişte.

În paralel, e şi moderatoarea emisiunii pentru copii „Crăiasa Basmelor", difuzată în fiecare duminică la 10.30, de Antena 2. Cei doi porumbei, care locuiesc împreună de şapte luni, se gândesc deja la nuntă: „Suntem fericiţi împreună şi ne completăm perfect. Andrei m-a cerut deja de nevastă la malul mării. A fost un moment extrem de frumos", a declarat Graţiela pentru Click!


Cei doi s-au mutat împreună şi se simt ca un cuplu căsătorit. Eu gătesc, spăl, calc, iar Andrei spală vasele şi duce gunoiul în fiecare dimineaţă. Bineînţeles, mă ajută şi la curăţenie", îşi laudă iubitul frumoasa blondă.

Graţiela şi Andrei se gândesc să ajungă la altar anul viitor, după ce îşi vor cumpăra un apartament. „Deocamdată căutăm o casă, unde să ne stabilim. Abia după aceea ne vom căsători", ne-a declarat Andrei Duban.
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
  Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
  widget anuntexpres.ro - 5 articole

  Trimite unui prieten!
  top down