Dr. Cristian Andrei: “Este de neiertat că Mădălina nu a fost dusă la psihiatru”

Ultima actualizare:

"În cazul ei, a fost vorba despre o depresie foarte gravă, care s-a sistematizat, a durat luni de zile, iar bolnavul disimulează, nici nu-ţi mai dai seama uneori că e foarte bolnav. Dar ea a vorbit despre intenţia de a se sinucide, astfel că este de neiertat că nu a fost dusă la psihiatru de cei care au auzit-o. Faptul că a refuzat să meargă la doctor nu înseamnă că nu putea beneficia de serviciile unui specialist, mai ales că trăim nu doar într-un mediu urban, ci şi într-o Capitală", a afirmat doctorul Andrei.

Cât despre scandalul dintre părinţii Mădălinei şi familia soţului ei, specialistul spune că prima reacţie a oricărei persoane care aude că un om drag ei a murit este negarea.

Psihologul Ilie Marinescu: „Soţul Mădălinei Manole nu minte! Suferinţa lui e reală!”

Părinţii Mădălinei Manole spun că Petru Mircea se purta ca un dictator

Petru Mircea riscă 7 ani de închisoare! Socrii îl acuză de inducerea sinuciderii!

Organismul Mădălinei Manole a cedat din cauza dietelor?

Cristian Tudor Popescu: «Mădălina, o vedetă ieşită de pe afiş, îndrăgostită de sine»

"Un suicid nu este o alegere, aşa cum a afirmat soţul, sinuciderea nu are alternativă. Când o persoanî îţi vorbeşte despre intenţia de a se sinucide, avem de-a face cu o boală, nu de o opţiune, nu te poţi baza pe discernământul acelei persoane. Bolnavii de depresie nu au grijă absolut deloc de propria persoană, dar dacă le vorbeşti de oameni dragi, de copil, de obicei cooperează", a opinat dr. Cristian Andrei.

"E posibil însă să avem de-a face cu ceea ce se numeşte comportament de inducţie. Dacă ei doi s-au înţeles bine, domnul Mircea e posibil să fi preluat ideile soţiei, să se fi molipsit de ele".

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net