m.click.ro

top sombra

Dan Bittman, nuntă după 21 de ani de iubire

Liliana Ştefan, femeia care i-a dăruit trei copii, urmează să-i devină soţie

Dan Bittman şi Liliana Ştefan

Dan Bittman şi Liliana Ştefan

Dan Bittman (50 de ani), unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de pe plaiurile mioritice, trăieşte de 21 de ani o impresionantă poveste de dragoste cu Liliana Ştefan, femeia care i-a dăruit trei copii. Ea, o fată simplă, care a ştiu mereu cum să-i vorbească, şi-a făcut loc în inima lui, chiar dacă în jurul lui roiau femeile.

De-a lungul timpului, Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a făcut victime printre reprezentantele sexului feminin.

S-a iubit cu multe doamne, printre care şi Mihaela Rădulescu, despre care a mărturisit că era o femeie care-ţi sărea în ochi.

Aşa a cunoscut-o prin anii ‘90, când între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste.

"Era mult mai naturală, mie asta mi-a şi plăcut extrem de mult la ea, iar în vremea aia era o atletă", a declarat el în Playboy.

Şi Tania Budi a trecut prin patul cântăreţului, iar experienţa cu frumoasa blondă a fost de neuitat, el păstrând vie amintirea relaţiei de amor.

"Cu Tania a fost dragoste cu năbădăi, aşa se spune. Ne-am văzut în troleibuz. Ştiţi, pe vremea aia se mergea cu troleibuzul, şi aşa ne-am întâlnit", a mai declarat el în Playboy.

Viaţa i-a surâs din plin râvnitului burlac, care cu alura lui de George Clooney a dat gata multe dame, iar acestea au roit ca albinele la fagure, fără să fie refuzată vreuna.

Îi plăcea să facă pe cuceritorul şi puţine au fost dăţile în care a fost refuzat. Dan Bittman "vrăjea" fetele dintr-o privire, iar în numai câteva minute duduile erau topite după el.

"Mergeam pe metoda ochi în ochi. Le mai scoteam şi prin parc, dar astea se întâmpla la modul frumos, romantic.

Sexul era cam neprotejat, chiar ne gândeam cine dracu' a inventat prezervativele şi la ce folosesc ele.

Mulţi dintre membrii formaţiilor de frunte ne întâlneam cu toţii, seara, la dispensar, la aceeaşi doamnă doctor, care ne prescria un tratament".

Însă iubirile fuseră şi se duseră, căci în 1991 avea s-o cunoască pe Liliana, fata care l-a convins să se dăruiască şi cu trupul, dar şi cu inima.

Solistul Holograf şi autoarea "Cutiuţei Muzicale" au împreună trei băieţi: Alexandru, de 14 ani, Patrick Noah de 9 ani şi Mark Nicolas, care va împlini 6 ani, de care Dan cu greu se poate desprinde.

În ciuda faptului că nu s-a căsătorit cu femeia iubită, pentru el familia înseamnă totul şi nu-şi imaginează viaţa fără Liliana, cei trei copii şi Holograf.

"Ceea ce am construit împreună este cel mai preţios lucru din viaţa mea. Dan Bittman este Alfa şi Omega pentru mine personal", a scris Liliana pe site-ul www.cutiutamuzicala.ro

Click! a anunţat-o pe Liliana că Bittman vrea s-o ceară de soţie

În urmă cu câteva zile, solistul trupei Holograf a făcut o declaraţie care a lăsat toată lumea cu gura căscată!

Copiii: Mark Nicolas, 6 ani; Patrick Noah, 9 ani; Alexandru, 14 ani


Dan Bittman a mărturisit că e gata să renunţe la burlăcie. El i-a spus colegei sale, Delia Matache, că anul acesta îşi pune pirostriile.

Liliana, iubita solistului de la Holograf, s-a amuzat copios când a auzit de la Click! ce a spus Bittman şi chiar a rămas uimită: "Vai de mine, eu nu ştiu nimic. Dacă el a aruncat castana aceasta, nu vreau să dau eu explicaţii", a spus ea pentru Click!.

Va fi jurat în noua ediţie a concursului «X-Factor»

Pentru cel de-al doilea sezon al show-lui "X-Factor", de la Antena 1, Dan Bittman, face parte din juriul de mentori, alături de cântăreaţa Delia Matache şi de hip-hop-erul Cheloo, de la Paraziţii.


Solistul Holograf va primi un onorariu de 1.000 de euro pe ediţie. Ieri, caravana „X-Factor" a început preselecţiile pentru găsirea unui nou star, chiar în Ardeal.

Cele trei vedete, alături de cei doi prezentatori simpatici: Dani Oţil şi Răzvan Simion, au dat emoţii mari clujenilor.
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down