m.click.ro

top sombra

Brigitte Sfăt: «Am vrut să mă sinucid» VIDEO

Ilie Năstase și  Brigitte Sfăt, seară  romantică la Paris

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, seară romantică la Paris

Brigitte Sfăt, care a fost prezentă luni seara la emisiunea "Răi da' buni" de la Antena 2, şi-a adus aminte de un moment mai puţin plăcut din viaţa ei, când credea că banii înseamnă totul.

Viitoarea soţie a lui Ilie Năstase a mărturisit cu lacrimi în ochi că a fost pe punctul de a-şi pune capăt zilelor în urmă cu doar 5 ani.

"In momentul in care am pierdut totul. S-a intamplat de ziua mea, in 2006, de 7 februarie si am vrut sa ma sinucid. Eram sanatoasa, de fapt nu pierdusem nimic... fiul meu era sanatos, surorile mele veneau la mine, aveam ce manca... Eu am considerat ca banii in lumea asta sunt totul. Am considerat ca eu sunt ceea ce sunt, pentru ca aveam banii pe care ii aveam si ca sunt un nimeni fara bani. Dar viata mi-a aratat contrariul. Daca esti sanatos si ii ai pe cei dragi langa tine si raman langa noi putem sa facem totul pe lumea asta", a marturisit invitata lui Mihai Morar.

Brigitte a motivat şi de ce şi-a schimbat anul trecut religia. "Anul trecut m-am pocăit pentru că am avut foarte multe necazuri. Pentru mine a fost un legământ pe care l-am făcut cu Dumnezeu şi se pare că Dumnezeu mi-a arătat că mă iubeşte" a afirmat sexy iubita lui Năstase.


Get Adobe Flash playerIntrodu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down