m.click.ro

top sombra

Bodo a slăbit 30 de kilograme cu tărâţe de ovăz

Solistul de la Proconsul e de nerecunoscut!

2012 Solistul are acum 95 kg, dar mai vrea să slăbească încă 5 kg

2012 Solistul are acum 95 kg, dar mai vrea să slăbească încă 5 kg

A avut 125 de kilograme la începutul anului, iar acum cântăreşte 95! Bodo, solistul trupei Proconsul, este de nerecunoscut, după ce a ţinut câteva luni bune de regim.

Cântăreţul a povestit pentru Click! cum a început să ţină dieta, ce anume a mâncat şi cum i-a convins şi pe colegii de trupă să-l urmeze.

Bodo a reuşit să dea jos 30 de kilograme într-un timp record şi fără să se abţină de la mâncat! În ianuarie, solistul cântărea 125 de kilograme, iar după două luni şi jumătate de dietă, a reuşit să scape de 100! Mai apoi, a mai dat jos încă 5 kilograme.

Nu am avut probleme de sănătate, dar nu mă simţeam bine în pielea mea şi am vrut să slăbesc. Am urmat dieta Dukan, sunt patru etape, şi am avut rezultate. Şi soţia mea, şi colegii mei din trupă l-au ţinut, şi toţi au avut rezultate foarte bune. Acum cântăresc 95 de kilograme şi aş vrea să mai slăbesc încă vreo 5. Am mâncat la ce oră am vrut, ba chiar am mâncat şi dulciuri. În primele două etape n-am mâncat deloc grăsimi, zahăr şi pâine. Doar iaurt, lapte, brânză, toate degresate, grătare, ciorbiţe, legume şi pâina am înlocuit-o cu tărâţe de ovăz. În ultima etapă am mâncat chiar şi tort făcut în casă. Blatul îl fac din tărâţe de ovăz cu îndulcitori, crema o fac din prafuri la plic care nu conţin zahăr şi adaug esenţă de vanilie", a povestit solistul, pentru Click!

Această dietă dă rezultate mai rapide dacă faci şi puţin sport, după cum susţine Bodo. „Trebuie să mergi pe jos, zilnic, timp de 30 de minute. Ei, eu am făcut sală - cardio şi piscină - înot, două ore", ne-a mai spus artistul.

2008- Bodo cântărea 125 kg


Dietă cu iaurt şi multe grătare

Dimineaţa: iaurt degresat plus 2 linguri de tărâţe de ovăz şi două ouă fierte;

La prânz: Carne la grătar sau fiartă (pui, curcan, peşte, vită, porc - doar muşchi) plus un sos (iaurt, usturoi);

Seara: Grătar.

Pâinea a înlocuit-o cu cea din tărâţe de ovăz (compoziţie: tărâţe, brânză de vaci degresată, praf de copt, iaurt degresat şi ou).

După această primă etapă, solistul a mai diversificat meniul, însă renunţând la pâine, grăsimi şi zahăr: a adăugat la meniu, legumele.

La a treia etapă a mai adăugat, pe lângă meniu, fructe, paste, cartofi, porumb şi orez.

În a patra etapă se poate mânca orice, dar fără excese.

Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
  Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
  widget anuntexpres.ro - 5 articole

  Trimite unui prieten!
  top down