m.click.ro

top sombra

Mircea Badea şi Robert Turcescu se porcăiesc pe Twitter ca la uşa cortului

Robert Turcescu. (Foto: Mediafax)

Robert Turcescu

Dacă la TV unii dintre ei sunt mai rezervaţi, când scriu pe Twitter, Robert Turcescu şi Mircea Badea nu mai au nicio inhibiţie şi se porcăiesc birjăreşte, chiar dacă sunt urmăriţi de zeci de mii de oameni.

Războiul între Robert Turcescu şi Mircea Badea a început de la reacţia  realizatorului de la B1 TV faţă de numirea Monei Pivniceru la Ministerul Justiţie. Drept răspuns, Badea l-a făcut „porc, băsău şi curtean”, iar replica lui Turcescu nu a întârziat să apară. Pe 30 iulie, Turcescu l-a atacat şi pe Victor Ciutacu.Vezi mai jos „discuţiile” pe Twitter între Turcescu, Badea şi Ciutacu:

- @turcescu (Robert Turcescu) Mona Pivniceru la Justiţie?! Băi, cretinilor, maimuţoi nenorociţi, şleahtă de nemernici, cum vă permiteţi, mă, o asemenea mârşăvie?

- @lupulalbastru1 (Mircea Badea) auzi porcul, băsăul, curteanul are doar cuvinte de apreciere pentru Pivniceru. Te-a setat Udrea prost de data asta.

- @turcescu am o poză cu tine: fes pe ochi, încercând să salvezi un prieten prins la amantă! Dacă ţi-o fac cadou o pui pe blog?

De aici, Badea a încetat "dialogul". Dar Turcescu a continuat.

- @turcescu Fraierii ăştia gen Ciutacu devin chiar amuzanţi în tristeţea şi în revolta lor. Luaţi-vă, bă, concediu, sunteţi obosiţi rău!

- @victorciutacu lasă-l pe prost să se excite. Şi pe Twitter îl urmăresc cam câţi o fac şi la TV.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down