m.click.ro

top sombra

Vedete care au cântat cu «păsărica» la vedere - VIDEO

Antonia

Antonia

Sunt frumoase, au succes şi sunt recunoscute peste tot în lume! Pe scenă, pe lângă talentul muzical pe care-l deţin, frumoasele noastre românce le-au arătat fanilor şi părţile intime.

În timp ce cântau şi dansau, spre deliciul publicului, vedete precum Alexandra Stan, Inna sau Antonia au reuşit performanţa de a lăsa la vedere şi o parte din «păsărică».

Prima care a oferit specatatorilor o imagine generoasă a fost frumoasa Inna. Cântăreaţa a a susţinut un concert în clubul Queen din Paris unde s-a dezlănţuit un pic mai mult decât de obicei. Artista a făcut un show incendiar şi şi-a etalat de mai multe ori chiloţeii transparenţi în faţa publicului.

Inna în concert la Arenele Romane din Bucureşti.

După nemţi şi italieni, şi danezii au avut privilegiul de a o admira pe Alexandra Stan, în toată „splendoarea" ei. Cântăreaţa şi-a făcut apariţia pe scenă, la un concert din Danemarca îmbrăcată într-un tricou alb şi o pereche de pantaloni extrem de scurţi, care nu au reuşit să ascundă nici măcar „esenţialul".

O altă artistă celebră căreia i s-au putut admira părţile intime a fost Antonia. În timp ce cânta şi dansa pe scenă, cântăreţei i s-a văzut «păsărica» în toată splendoarea ei! Artista nu a relizat că panatalonii prea scurţi o să-i lase la vedere formele intime.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down