m.click.ro

top sombra

Andreea, îţi pregăteşti divorţul de Bănică jr.?

Vedeta tv vorbeşte tot mai des despre o despărţire, deşi oficial spune că le merge bine

Andreea Marin

Andreea Marin

Nu iese foc fără fum! Andreea Marin aduce vorba tot mai des despre divorţ, chiar dacă, oficial, spune că mariajul ei de şase ani cu Ştefan Bănică jr. nu e în pericol. În ultimele trei luni, vedeta a declarat de două ori că o despărţire n-ar fi un capăt de ţară.

Fosta "Zână a Surprizelor" face ce face şi mai scapă câte o vorbă interesantă despre căsnicia ei.

După ce marţi seara, la Premiile VIP, Andreea a întrebat-o insistent pe scenă pe actriţa Adriana Nicolae dacă a făcut copil cu Bănică junior, miercuri a ţinut să lămurească incidentul.

Andreea şi Ştefan Bănică jr. s-au căsătorit în ianuarie 2006, în SUA. Au o fetiţă de cinci ani


Şi a vorbit despre un eventual divorţ. „Sunt stăpână pe mine, trăiesc din venituri proprii şi am independenţă financiară.

Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie, dacă eu consider că este sub demnitatea mea să continui o căsnicie.

Şi nu vă aşteptaţi să divorţez la iniţiativa oricărei "artiste" care îşi doreşte publicitate pe spatele nostru", a declarat Marin pentru adpm.ro.

Criza pe care Andreea a făcut-o pe scenă, punând obsedant aceeaşi întrebare, „Da sau nu", vine în contextul unui scandal-monstru declanşat anul trecut.

Actriţa şi fosta sportivă Adriana Nicolae a şocat atunci declarând că tatăl fetiţei pe care o va naşte este un cunoscut artist cu numele Junior.

Existau două variante: Florin Piersic junior sau Bănică junior. Adriana nu a lămurit niciodată povestea, spunând doar că tatăl şi-a recunoscut copilul, dar că ea nu vrea să-i facă public numele.

Între Andreea şi Ştefan au fost, fără îndoială, discuţii aprinse la vremea respectivă, chiar dacă oficial au pozat în cuplu unit.

Tot anul trecut, "Zâna" mai primea o lovitură: fotografii cu soţul ei, surprins în acelaşi bloc cu senzuala cântăreaţă Lavinia Pârva.

Se întâmpla, evident, când Andreea era plecată din ţară. Câteva luni mai târziu, în martie, Marin vorbea pentru prima oară despre un eventual divorţ.

"Privesc mult mai detaşată acest subiect în a doua mea viaţă ca familistă.

Am pornit la drum cu dragoste şi cu toată dăruirea, dar un divorţ nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc.

Consider că atâta vreme cât avem sănătate, avem ce e mai preţios, în rest, le rezolvă timpul pe toate", declara, în martie 2012, Andreea Marin Bănică pentru "Unica".

Andreea Marin le-a cerut scuze organizatorilor

Andreea Marin a regretat ieşirea pe care a avut-o, marţi seară, pe scena Premiilor VIP, găzduite de Centrul de evenimente Ambasad ‘Or din Otopeni.

Andreea Marin şi Adriana Nicolae, pe scenă la Premiile Vip


După incidentul cu actriţa Adriana Nicolae, pe care a somat-o public de şase ori să spună dacă Ştefan Bănică junior e tatăl copilului ei sau nu, Andreea a realizat că gestul ei a fost penibil şi a cerut scuze, a doua zi, organizatorilor evenimentului.

"Nimeni nu a reproşat nimic organizatorilor. Mai mult, Andreea Marin ne-a cerut scuze pentru ieşirea pe care a avut-o", ne-a declarat Ion Borşan, redactorul-şef al revistei VIP.

Se pare că "Zâna" a făcut o criză de nervi, pe care nu şi-a mai putut-o controla, atunci când a dat cu ochii pe scenă de Adriana Nicolae, despre care nu ştia că va fi prezentatoarea Galei din acea seară.

Întâlnire secretă cu Lavinia, anul trecut

Click! v-a prezentat în exclusivitate detalii despre întâlnirea secretă dintre Ştefan Bănică jr. şi Lavinia Pârva.

Fotoreporterii noştri i-au surprins, la sfârşitul lunii septembrie 2011, intrând în blocul unde cântăreţul are un apartament.


Lavinia şi Ştefan au fost surprinși de fotoreporterii Click! intrând în acelaşi bloc, în care au petrecut câteva ore


Ştefan a venit primul, iar Lavinia, o jumătate de oră mai târziu.

Frumoasa brunetă a ieşit patru ore mai târziu, iar când a văzut că este fotografiată, a trimis urgent un sms cu textul „Nu ieşi".

Într-adevăr, Ştefan n-a mai ieşit din bloc decât pe seară, şi împreună cu vreo patru prieteni pe care i-a chemat în grabă la apartament.
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down