m.click.ro

top sombra

Alexandra Stan, iubire secretă cu impresarul - FOTO PAPARAZZI

Fotoreporterii Click! i-au surprins în tandreţuri pe stradă: îşi zâmbeau galeş şi se ţineau de mână

Alexandra și Marcel  se ţin de mână și  se sorb din priviri

Alexandra și Marcel se ţin de mână și se sorb din priviri

Una dintre cele mai sexy şi de succes vedete autohtone, Alexandra Stan (23 de ani), a fost dintotdeauna secretoasă cu viaţa ei intimă. Click! a aflat, însă, cu cine se iubeşte frumoasa blondină. Bărbatul care se bucură de dragostea senzualei Alexandra este chiar impresarul său, Marcel Prodan. 

Este tânără, frumoasă, talentată şi dorită de admiratori din lumea întreagă. Cu toate acestea, inima Alexandrei Stan bate pentru un singur bărbat. Este vorba chiar de impresarul său, Marcel Prodan, cel căruia îi datorează în mare parte cariera de invidiat. Deşi sunt plecaţi foarte mult în străinătate, zilele acestea, cei doi au făcut o „escală" la Bucureşti.

Alexandra şi Marcel au fost surprinşi în weekend, de fotoreporterii Click!, într-un moment de tandreţe maximă. Imaginile au fost surprinse în zona Palatului Parlamentului, unde cei doi au mers la o cafenea. Interesant este că ei se feresc să-şi afişeze relaţia pe care o au chiar şi în prezenţa prietenilor. Însoţiţi iniţial de câţiva amici, Alexandra şi Marcel au fost foarte rezervaţi, pentru a nu da de bănuit că între ei ar fi ceva mai mult decât o colaborare strict profesională. S-au purtat rece, au mers la distanţă unul de celălalt, iar de atingeri drăgăstoase nici nu a putut fi vorba.

Odată ce au rămas singuri, situaţia s-a schimbat la 180 de grade. Fără să-şi dea seama că sunt urmăriţi de fotoreporteri, imediat ce prietenii lor au plecat, Alexandra şi impresarul s-au luat de mână, şi-au zâmbit, savurând din plin acest moment de intimitate. Artista şi iubitul său s-au ţinut de mână până au trecut pragul cafenelei.

Când sunt cu prieteni în jur, cei doi stau la distanţă


După ce au savurat probabil o cafea, cei doi au urcat în luxoasa maşină condusă de Marcel şi s-au îndreptat spre un hotel din centru. Ca să ajungă mai repede la destinaţie, pe drum, iubitul Alexandrei a fentat regulile de circulaţie, fără să pară că-şi face griji că ar fi putut fi amendat de poliţiştii de la circulaţie. Deşi am încercat să luăm legătura cu cei doi îndrăgostiţi, nici unul nu a putut fi contactat ieri.

A bătut-o pe Rihanna în topurile muzicale din Marea Britanie

Constănţeanca Alexandra Stan a dat lovitura pe piaţa muzicală internaţională în 2010, cu cel de-al doilea ei single, "Mr. Saxobeat", care, în mai puţin de un an, s-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare. Piesa s-a clasat în topurile din Marea Britanie înaintea unor nume mari ca Rihanna şi David Guetta. De-a lungul timpului, Alexandra a obţinut mai multe premii râvnite de orice interpret, printre care discul de platină în Australia, Spania, Danemarca, Suedia şi Italia. A fost nominalizată şi pentru Best European Act, la MTV Europe Music Awards 2011.

Şi ele s-au combinat cu managerii lor

Roxana Nemeș și Radu Groza


Alexandra Stan nu este singura vedetă care trăieşte o poveste de dragoste cu impresarul ei. Roxana Nemeş (23 de ani), o altă blondă frumoasă, este implicată într-o relaţie stabilă cu impresarul ei, Radu Groza. La rândul lor, Julia Jianu (37 de ani) şi Andreea Bănică (34 de ani) şi-au unit destinele cu cei care se le impresariază.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Julia Jianu și Bogdan
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down