m.click.ro

top sombra

Cea mai tânără fană a lui Justin Bieber a murit la vârsta de 6 ani

Justin Bieber şi Avalanna (Foto:  Twitter)

Justin Bieber şi Avalanna (Foto: Twitter)

Cântăreţul Justin Bieber a anunţat joi, pe contul său de Twitter, că a încetat din viaţă cea mai tânără admiratoare a sa, o fetiţă în vârstă de şase ani pe care artistul o numea „Doamna Bieber”.

Pe numele său real Avalanna Routh, fetiţa era bolnavă de cancer, informează Mediafax.

Justin Bieber a postat joi dimineaţă, pe contul său de Twitter, un mesaj emoţionant despre „iubita sa prietenă” din Boston: „Am aflat cele mai rele veşti posibile. Unul dintre cele mai frumoase suflete pe care le-am cunoscut vreodată ne-a părăsit. Vă rog să vă rugaţi pentru ea şi pentru familia ei. RIP, Avalanna. Te iubesc”.

O oră mai târziu, cântăreţul a adăugat: „Vă rog să arătaţi puţin respect pentru ea şi familia sa. Spuneţi o rugăciune pentru ea şi pentru ei. Îi simt lipsa”.

Avalanna Routh a devenit celebră anul trecut, atunci când a pretins că se căsătoreşte cu Justin Bieber într-o ceremonie oficiată de medicii şi personalul medical de la spitalul din Boston unde era internată. Cu o zi înainte de Sfântul Valentin, Bieber însuşi a aranjat ca Routh şi părinţii ei să vină la New York, unde au petrecut împreună o după-amiază frumoasă, în care s-au jucat şi au discutat.

Fetiţa a fost bolnavă aproape toată viaţa. A fost diagnosticată cu o formă rară de tumoare când avea numai un an şi jumătate. Deşi iniţial organismul ei a răspuns la tratament, cancerul a recidivat, iar tratamentul pe care copilul l-a urmat nu a mai fost eficient. Routh a murit joi dimineaţă, la reşedinţa ei din Merrimac, Massachusetts.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down