O nouă despărțire în showbiz! Robert Pattinson și logodnica sa au renunțat la relație

gettyimages-629015092.jpg

Robert Pattinson Twilight despartire iubita FKA twigs
Roberta Pattinson și iubita sa FKA twigs
Foto: Getty

Fanii Twilight au motive să fie din nou fericiți acum că Robert Pattinson va fi din nou burlac. Starul din seria cinematografică cu vampiri s-ar fi despărțit de presupusa sa logodnică Tahliah Debrett Barnett, cunoscută sub numele de scenă FKA twigs, după trei ani de relație. Cuplul ar fi încheiat relația din cauza neînțelegerilor apărute între cei doi. Actorul britanic se pare că nu mai suporta atmosfera tensionată dintre cei doi, relația devenind de toxică pentru ambii parteneri.

"Au fost de nedespărțit în primii ani", a declarat un apropiat al cuplului pentru Mirror. "În ultimile luni au început să se îndepărteze unul de altul, petrecând din ce în ce mai puțin timp împreună", a declarat acesta. Potrivit apropiatului celor doi, cel care a luat decizia de a pune capăt presupusei logodne a fost actorul britanic.
"Robert a obosit, a întrerupt logodna și le-a comunicat prietenilor săi că s-au despărțit. Având în vedere anii petrecuți împreună, sentimentele încă sunt puternice între cei doi. E o situație dificilă dar lucrurile au devenit dure între ei de ceva timp și amândoi au realizat că nu mai funcționează ca un cuplu", a mai precizat apropiatul cuplului.
Cântăreața FKA twigs nu a mai fost văzută purtând inelul de logodnă de pe 1 august, fanii intrând imediat la speculații pe seama relației dintre cei doi. Pattinson și twigs erau împreună din septembrie 2014, iar în 2015 presa britanică a început să vorbească despre o posibilă logodnă între cei doi, chiar dacă niciunul dintre amorezi nu a confirmat nimic public. Cei doi au încheiat povestea de dragoste după trei ani de relație.

Robert Pattinson s-a mai iubit în trecut cu colega sa din Twilight, Kristen Stewart cu care a avut o relație de lungă durată, dar care s-a sfârșit prost din cauza infidelităților partenerei. Stewart între timp și-a schimbat orientarea sexuală, aceasta în prezent având o relație cu fotomodelul Stella Maxwell.

Robert Pattinson Twilight Kirsten Stewart relatieZoom
Robert Pattinson si Kirsten Stewart
Foto: Getty

 

Citește și