Naomi Campbell, poză de familie cu amantul şi soţia lui

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O fotografie de-a dreptul de neimaginat a fost dată publicităţii de ”News of the World”. Naomi Campbell apare împreună cu iubitul său, Vladimir Doronin, dar şi cu soţia şi fiica acestuia.

Incredibil, dar adevărat. Magnatul rus Vladimir Doronin (47 de ani) a reuşit să le împace pe amanta, Naomi Campbell (39 de ani), şi soţia, Ekaterina.

Cu prilejul unui show de modă în care Naomi a defilat cu scopul de a strânge bani pentru Haiti, Doronin a venit însoţit de nevastă şi fiica lor, Katia, în vârstă de 13 ani. Magnatul rus s-a arătat foarte fericit în compania celor două femei din viaţa lui şi s-a fotografiat împreună cu amândouă.

Intrarea vilei de 12 milioane de euro pe care magnatul i-a cumpărat-o divei

simeon stalpnicul png

În urmă cu aproape un an, Ekaterina Doronina s-a înfăţişat pentru prima oară în faţa presei, furioasă că ziarele scriau că soţul ei ar fi urmat să se însoare cu Naomi Campbell. În martie 2009, consoarta magnatului a declarat că manechinul "îşi face vise aiurea".

Foarte sigură pe ea, Ekaterina a spus în gura mare că bărbatul ei nu o s-o părăsească niciodată pentru Naomi. Vorbele sale nu au intimidat-o pe "Pantera neagră", care s-a ţinut în continuare ca scaiul de Doronin.

Magnatul rus Vladimir Doronin nu mai poate trăi fără ”Pantera neagră”

simeon stalpnicul png

Povestea lor de dragoste a început în 2008, după ce s-au cunoscut cu prilejul Festivalului de la Cannes. Magnatul rus i-a cumpărat focoasei Naomi şi o vilă superbă de peste 12 milioane de euro.

Fără să-i pese că este însurat, diva s-a mutat apoi în casa acestuia de la Moscova. Doronin ţine însă permanent legătura cu soţia şi fiica sa, care locuiesc la Londra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net