Mariah Carey a slăbit uimitor de mult! Află ce regim a ţinut!

Artista a povestit la emisiunea lui Rosie O'Donnell cât şi cum a pierdut în greutate, la doar 6 luni după ce a născut gemenii. Iar pentru apariţia sa în platoul TV s-a imbrăcat astfel încât să ne arate clar rezultatele.

Purtând o rochie mini mulată şi o geacă de piele, Mariah a apărut la The Rosie Show ca o divă adevărată: pe un colţ de lună.

Mândră de fizicul său, artista în vârstă de 42 de ani a declarat că a slăbit nici mai mult nici mai puţin de 32 de kilograme, circa jumătate din această greutate fiind mai exact retenţia de apă de care a suferit din cauza unei sarcini extrem de dificile. Atât de dificile încât până şi duşul zilnic era o acţiune pe care o ducea cu greu la capăt.

«Nu credeam că voi mai fi acelaşi om», a spus vedeta despre perioada sarcinii, în care era foarte speriată de cât de tare se umflase. Mariah a recurs la dieta strictă a lui Jenny Craig, pe care de altfel se şi ocupă acum s-o promoveze.

Cântăreaţa consumă mese controlate din punct de vedere caloric (mai ales multe supe) şi face atâta mişcare cât îi este permis după operaţia cezariană (în special înot si aquagym în apa oceanului), scrie OK Magazine.