Ce dacă eşti Alec Baldwin? Jos din avion!

Citeste tot despre: 

Alec Baldwin, în vârstă de 53 de ani, a trecut printr-un incident penibil.

Actorul a fost dat jos dintr-un avion de linie deoarece a continuat să se joace pe telefon, după ce i s-a cerut să închidă aparatul. Starul de la Hollywood s-a îmbarcat mai târziu, cuminte şi cu telefonul închis, într-un alt avion.

Baldwin a scris pe o reţea de socializare de pe Internet că echipajul celui de-al doilea avion părea "mai isteţ". Motiv numai bun pentru reprezentanţii American Airlines să povestească propria versiune asupra modului în care s-au petrecut evenimentele.

Potrivit unui comunicat al companiei, "telefoanele şi alte echipamente electronice pot fi folosite atâta timp cât uşa avionului este deschisă pentru îmbarcare. Dar, din momentul în care uşa se închide şi se aprinde semnalul luminos care solicită legarea centurii de siguranţă, aceste aparate trebuie închise".

"Pasagerul a refuzat să-şi închidă telefonul atunci când i s-a cerut acest lucru. S-a ridicat din scaun şi s-a dus cu celularul în toaletă. A trântit uşa în urma lui atât de tare, încât bufnitura s-a auzit până în cabina piloţilor".

"Bărbatul a fost extrem de nepoliticos faţă de echipaj, jignind stewarzii şi folosind un limbaj agresiv. Date fiind toate acestea, pasagerul a fost evacuat din avion", scrie în comunicatul citat de TMZ.