m.click.ro

top sombra

Starul american Matt Damon, ras în cap la București - FOTO

Vedeta filmează pentru o nouă producţie SF

Matt Damon (Fotografii: Mihai Ionescu)

Matt Damon (Fotografii: Mihai Ionescu)


România e mai ceva ca decorurile de la Hollywood! Actorii americani dau năvală să filmeze la noi. Ieri, fotoreporterii Click! l-au surprins în Bucureşti pe îndrăgitul Matt Damon. Starul din trilogia „Bourne" are un rol în producţia SF „The Zero Theorem", care se filmează în Capitală.

În SUA, Matt Damon câştigă bani grei din filme. Totuşi, a acceptat să vină în România pentru un salariu mult mai mic. Şi asta pentru că-şi dorea cu tot dinadinsul să facă parte din distribuţia filmului „The Zero Theorem", ale cărui filmări au început zilele trecute la Bucureşti. El nu are rolul principal, ci actorul Christoph Waltz. În acelaşi film va juca şi Tilda Swinton, alt nume celebru în Cetatea Filmului, dar ea va sosi în România abia în zilele ce urmează.

Actorul american a fost păzit până a ajuns la rulotă


Matt a sosit în Capitală luni la prânz şi toată ziua s-a relaxat, probabil pentru a se obişnui cu noul fus orar. Ieri, la 10.00, a plecat de la hotel direct la platourile de filmare, în zona Parcului Carol din Bucureşti. Înarmat cu cafeaua preferată de la Starbucks, starul avea chef de muncă. A stat de vorbă cu producătorii, a fost instruit pentru primele scene, a fost chiar machiat şi costumat, dar nimic mai mult.

Starul a suportat tot acest travaliu degeaba, căci, din cauza luminii nefavorabile - se însera - scenele cu el au fost amânate. În fiecare zi de filmare, actorul va trebui să îndure câteva ore bune în cabina de machiaj, pentru a fi gata de rol. Noul look al artistului, care e ras în cap, nu se pupă cu scenariul.

Matt Damon a fost machiat și costumat și a făcut primele probe de filmări


Actorul era cât pe ce să nu fie acceptat în distribuţie din cauza asta, dar regizorul filmului, Terry Gilliam, a fost impresionat de dorinţa starului de a juca în producţia sa, aşa că l-a acceptat şi chel. Totuşi, în fiecare zi de filmare i se va pune o perucă, aşa cum s-a întâmplat şi ieri.


Cât timp s-a plimbat între hotel şi platourile de filmare, starul n-a fost scăpat din priviri de doi bodyguarzi, dar şi de paza pusă la dispoziţie de angajaţii MediaPro. Atunci când Matt Damon a remarcat că este fotografiat, „gorilele" de pază au sărit imediat pentru a proteja intimitatea actorului. Astăzi, starul va relua filmările la MediaPro.

Câştigă 20.000.000 $ pe film

Matt Damon (42 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood. La un film, ajunge să încaseze în jur de 20 de milioane de dolari. S-a făcut remarcat pentru roluri în filme precum „Good Will Hunting" (1997). Au urmat şi alte filme de succes: „Saving Private Ryan" (1998), trilogia „Ocean", seria „Bourne", „Syriana" (2005), „The Good Shepherd" (2006) sau „The Departed" (2006).

Şi ei au filmat în România

Sharon Stone şi Andy Garcia au venit în România pe 6 august pentru a filma pelicula „What About Love",  la Snagov. Dacă Andy a făcut cunoştinţă cu românii în urmă cu câţiva ani, cu ocazia producţiei „Modigliani", pentru Sharon a fost prima experienţă. 

Diva de 54 de ani a venit însoţită de cei trei copii ai săi şi de iubitul său, Martin Mica, în vârstă de 27 de ani, şi au fost cazaţi la o vilă luxoasă din Pipera. Timp de o săptămână, Sharon şi familia s-au delectat la cumpărături prin mall şi au mâncat la restaurantele de fiţe din Capitală.  În urmă cu o lună şi actorul Jon Voight, tatăl celebrei Angelina Jolie, a fost în România „în vizită de lucru", tot la filmări, pentru o producţie de epocă.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down