Internată de urgenţă, Heidi naşte a patra oară

Ultima actualizare:

De mare ajutor se dovedeşte mama lui Heidi, Erna, care a rămas să se ocupe de ceilalalţi trei copii ai vedetei. Ieri dimineaţa, aceasta i-a pregătit de grădiniţă şi a dat apoi fuga la spital, la fiica ei, care aşteaptă să nască în orice clipă.

Erna i-a pregătit viitoarei mămici un pachet cu provizii ecologice. Potrivit ecografiei, vedeta urmează să nască o fetiţă.

Actriţă şi supermodel de origine germană, Heidi Klum a fost căsătorită între 1997-2002 cu stilistul Ric Pipino şi apoi a avut relaţii cu liderul trupei Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, şi cu ex-managerul echipei de Formula 1, Flavio Briatore.

Din relaţia cu Briatore, Klum are o fată, pe nume Helene (5 ani).  În 2004, Heidi l-a întâlnit pe cântăreţul Seal (pe numele adevărat Seal Samuel), cu care s-a căsătorit anul următor pe o plajă din Mexic.

Diva i-a dăruit acestuia doi băieţi: Henry (4 ani) şi Johan (3 ani). Acum Heidi urmează să nască al treilea copil, o fetiţă, lui Seal. Înainte să se interneze în spital, vedeta a făcut demersuri să renunţe la numele de fată, pentru a lua numele soţului, Samuel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net