Botezatu: "A vorbi de bani mi se pare un lucru vulgar"

Ultima actualizare:

    Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Celebrul designer Cătălin Botezatu a vorbit despre relaţia sa cu presa tabloidă şi despre felul în care se fac bani din această postură într-un interviu pentru Money.ro.

Botezatu susţine că nu a cerut niciodată bani pentru apariţiile în presă sau pentru interviuri şi a subliniat faptul că a vorbi despre bani este un lucuru vulgar în viziunea sa.

"Nu, pentru că nu ştiu să cer bani pentru aşa ceva. Nici nu ştiu cum aş putea să o fac şi repet mi s-ar părea vulgar. Eu sunt un om popular şi nu cred că aş putea face o afacere din asta", a spus designerul pentru Money.ro.

Părerea sa despre presa tabloidă şi despre televiziune: "Ce nu înţeleg eu este: de ce publicul, în momentul în care este conştient de această regie ieftină, pentru că repet, pot fi şi regii adevărate, dar când totul este ieftin, totul este vulgar, lipsit de esenţă, nu ştiu de ce telespectatorul nu comută pe un National Geographic sau un canal mult mai intersant.

Consider că s-a ajuns aşa la o prostituţie în presă şi în televiziune, încât nu ştiu ce se mai poate face."

Botezatu a mai spus că este "in silenzio stampa" în privinţa vieţii sale personale şi se plânge de felul în care presa publică ştirile legate de viaţa sa profesională.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net