Șapte condimente scad riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculare

Ultima actualizare:

    Condimentele care reduc riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculareSursa Foto: andreiroșu org
Condimentele care reduc riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculareSursa Foto: andreiroșu org

Radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul a șapte condimente : salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful.

Concluzia unui studiu efectuat pe parcursul a zece ani

La această concluzie au ajuns nutriționiștii  de la Universitatea Nebraska  din Lincoln (SUA) în urma unui studiu  realizat într-un interval  de zece ani.  Specialiştii prestigiosului for universitar au constatat că cele şapte condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când acestea sunt incluse în dietă. Datorită puternicului efect antioxidant, cele șapte condimente, uşor de procurat de la magazinele Plafar, când sunt consumate în stare proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi sunt eficiente pentru o longevitate sănătoasă.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (30) jpg
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net