Ceaiul are gust diferit în funcţie de anotimp

Ultima actualizare:

    Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Antioxidanţii din compoziţia ceaiului suferă modificări structural-moleculare în fiecare anotimp, ceea ce îi afectează gustul. Acesta este rezultatul unui nou studiu realizat în China.

Cercetările au arătat că cei mai mulţi dintre antioxidanţii care determină proprietăţile sale miraculoase pentru combaterea bolilor şi aroma scad în proporţie de 50% în perioadele ploioase. De aceea, ceaiul recoltat în perioadele secetoase are un alt gust şi este mai bun pentru sănătate. Dacă simţim că un ceai pe care l-am cumpărat nu are aroma care trebuie, înseamnă că are calităţi mai proaste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net