Reţete de la cititori: Supă de dovleac – Daniela Andrei

Ultima actualizare:

    Supă de dovleac
Supă de dovleac

1/2 kg dovleac (bostan)1 dovlecel mic1 morcov2 cepe uscateo legătura de ceapă verdeun păstârnacardei capia roşuardei gras galben/portocaliu1 litru supă de puisare după gustun cub de untopţional: o mână de fideaverdeţuri: pătrunjel/leuştean/busuioc

Mod preparare: Se taie dovleacul în cuburi potrivite, se adaugă cubul de unt şi călesc uşor pentru 5 minute aproximativ.

Între timp tocăm restul legumelor şi le adăugăm rând pe rând: dovlecelul, ceapa, ardeii capia şi cel gras, păstârnacul şi morcovul.

Le călim împreună pentru 5 minute, după care adăgăm supa de pui. Potrivim de gust cu sare.

Lăsăm legumele să fiarbă până ce supa începe să dea în clocot. Adăugăm fideaua şi presărăm verdeţurile tocate mărunt.

Se serveşte caldă. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net