Reţete de la cititori: Negrese – Maria Angelica Trică

Ultima actualizare:

    Negresă
Negresă

Ingrediente:4 ouă bătute, 2 căni zahăr,1 cană unt, înmuiat,1 1/2 linguriţe esenţa de vanilie,1 linguriţă esenţă de migdale,1 1/3 căni făină albă,1 cană cacao,1 linguriţă praf de copt,1/2 linguriţă sare,1 cană cireşe confiate,1/2 nuci tocate;

Pentru glazură: 2 căni zahăr pudră, 6 linguri cacao,1/4 cană lapte, 1/4 cană unt înmuiat,1 linguriţă esenţă de vanilie,1/4 cană nuci,tocate.

Preparare: într-un vas mare de mixer, se bat ouăle, zahărul, untul şi esenţele. Se combină făina, pudra de cacao, praful de copt şi sarea. Se toarnă în amestecul de ouă si se omogenizeaza,apoi se încorporează cireşele şi nucile. Se toarnă compoziţia într-o tavă potrivită, unsă şi se coace la 180 grade C, timp de 35 de minute sau până când prăjitura este coaptă. Între timp, pentru glazură, se amestecă în vasul unui mixer, zahărul pudră, cacaoa, laptele, untul şi vanilia şi se omogenizează. Se glazurează negresele, se lasă la răcit, apoi se răsfiră la suprafaţă nucile tocate şi se taie în bucăţi. Se pot decora după preferinţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net