Reţete de la cititori: Legume trase la tigaie, cu grătar de pui în crustă de susan și mac – Maria Sandru

Ultima actualizare:

    Legume trase la tigaie cu grătar de pui
Legume trase la tigaie cu grătar de pui

Rezultat 2 porții

Timp de preparare 15 min

Timp de gătit 40 min

Ingrediente

1 pungă fasole verde păstăi

50 g unt

piper fin

1 piept pui mediu

1 ceapă roșie

roșii chery

Instrucțiuni de preparare: Pieptul de pui se sărează și piperează, îl punem pe grătar. Păstăile se pun într-o oală, să dea în clocot câteva minute, cu sare.

Untul se pune într-o tigaie pe foc, punând păstăile și piperul, le lăsăm la fac potrivit câteva minute, apoi le luăm și le punem într-o farfurie. Ceapa se pune la fel în tigaia cu unt, se trage și ea la tigaie. Roșiile cherry la fel și începem să le aranjam pe farfurie.

Luăm o formă rotundă și începem cu ceapa, păstăile și roșiile cherry. Când avem grătarul gata, îl tăvălim prin susan și mac (am ales varianta la fiecare capăt). Servim cu murături (am ales gogoșari).

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net