Reţete de la cititori: Friptură de porc la cuptor cu cartofi piure – Tatiana Sorina

Ultima actualizare:

    Friptură de porc
Friptură de porc

Ingrediente:

1 kg pulpă de porc2 linguri unt4-5 căţei de usturoi200 ml vin albsare şi piper după gust 

foi de dafin

cartofi piure

lapte

Preparare: Condimentăm carnea de porc după care o punem în tava unsă cu ulei. Punem vinul, căţeii de usturoi şi foile de dafin în tavă după care o bagăm la cuptor. După ce curăţăm cartofii şi îi tăiem cubuleţe îi punem la fiert. După ce s-ai făcut, pasăm cartofii sau îi mixăm cu mixerul. Punem untul şi puţin lapte şi amestecăm bine. Scoatem carnea şi servim cu piureul. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net