Reţete de la cititori: Cotlete de porc - Gabriela

Ultima actualizare:

    Cotlete de porc
Cotlete de porc

Ingrediente:

  • - 1 kg. cartofi
  • -100 g. unt
  • -150 g. caşcaval
  • -1 căţel usturoi
  • -2 linguri smântână
  • -puţin lapte fierbinte
  • -sare, piper

Preparare: Se curăţă cartofii şi se fierb în apă cu sare, apoi se scurg şi se face un piure bătut cu smântână, puţin lapte cât e nevoie, sare şi piper.

Se adaugă usturoiul pisat şi caşcavalul ras. Se ţine pe aburi şi se freacă bine cu lingură de lemn.

În acest timp se prăjesc în unt cotletele.

Se aşează piureul pe un platou cald, se pun deasupra cotletele prăjite, se sărează, se piperează,  iar deasupra se toarnă sosul în care s-a prăjit carnea.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net