Reţete de la cititori: Chec zebră - Antici Gabriela

Ultima actualizare:

    Chec zebră
Chec zebră

Ingrediente:

  • •        13 albuşuri
  • •        un praf sare
  • •        100 ml ulei
  • •        200 g făină
  • •        2 linguri cacao
  • •        230 g zahăr
  • •        1 plic praf de copt (8g)
  • •        1 plic zahăr vanilat
  • •        1 esenţă vanilie
  • •        glazură
  • •        100 g ciocolată

Mod de preparare: Albuşurile le mixăm spumă cu un praf de sare. Adăugăm zahărul şi mixăm până se topeşte. Apoi adăugăm praful de copt şi uleiul.Treptat adăugăm făina în ploaie puţin câte puţin.

Împărţim compoziţia în două, în una punem cacao şi în altă esenţa cu plicul de zahăr vanilat şi le amestecăm pe fiecare separat.

Pregătim o tavă cu inel detaşabil, unsă cu ulei şi tapetată cu făină. După adăugăm în tavă 2 linguri compoziţie albă- 2 cacao şi continuăm aşa până terminăm compoziţia, dar din când în când mai mişcăm tava să se aşeze bine. Dăm la cuptor până trece testul cu scobitoarea.

Lăsăm se răcească puţin în tavă şi îi adăugăm glazură din ciocolată topită pe baie de aburi. Dăm o oră la rece şi după putem servi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net