Prăjitură cu ananas - Pîrvuleţ Nicoleta

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu ananas
Prăjitură cu ananas

Ingrediente: 20 linguri cu făină, 16 linguri cu mălai, 1 cană cu margarină clasică, 1 cană cu zahăr, 1 pliculeţ praf de copt (sau bicarbonat de sodiu), 1 pliculeţ zahăr vanilat, 1 conservă ananas rondele, sare, coajă rasă de lămâie, merişoare şi caise confiate.

Mod de preparare:

Topim margarina într-un vas, apoi adăugăm zahărul şi amestecăm până se omogenizează totul.

Într-un bol amestecăm faina, mălaiul cu sarea, praful de copt, zaharul vanilat, coaja de lămâie răzuită. Peste această compoziţie uscată turnăm margarina topită, caisele confiate tăiate mărunt şi amestecăm până se omogenizează.

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt şi turnăm compoziţia de mai sus. Se nivelează conţinutul pe toată suprafaţa tăvii, se scot rondelele de ananas şi se aşează deasupra. Se introduce prăjitura la cuptor (la foc potrivit) pentru aproximativ 45 minute până capătă o nuanţă aurie.

Se taie după ce se răceşte. Se însiropează cu siropul de ananas şi se pudrează cu zahăr pudră vanilat.

image
image
image
image
image
image
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net